(VIDEO) Izvedite je da joj sad ne bih polomio glavu: Pogledajte brutalni okršaj Eda i Dragane!

Autor:

Zadruga

14.03.2020

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oborio je i napravio joj modricu!

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Dragana i Edo u klinču

Tokom ranih jutarnjih sati došlo je do žestokog okršaja između Dragane Mitar i Edisa Fetića jer im se nisu poklapale izjave o tome kako je zapravo tekao njihov odnos.

Dragana je govorila Edu da je sa njim ceo život bila laž, a onda mu se unela u lice što je Fetića iznerviralo te ju je odgurnuo od sebe. Kako je Dragana odbijala da se skloni od njega, on je počeo da je gura i tom prilikom je ona pala na fotelju.

- Sve si lagao, ceo život sa tobom je bio lažan - vikala je Dragana.

- Skloni se od mene, skloni se od mene. Zgaziću te - vikao je besno Edo.

Istog trenutka je uletelo obezbeđenje u Belu kuću te je je bivše ljubavnike razdvojilo. Dragana je Edisa Fetića prilikom svađe nazvala nasilnikom, a onda priznala zadrugarima da joj je i ranije pretio.

- Neću da se sklonim! Nasilniče, to smo već i dokazali da si. Dosta je bilo tvog foliranja. Napolju mi je govorio kako će da me zgazi - pričala je Dragana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Brka

14.03.2020 15:03

Ona je prva skočila na njega i počela da ga udara sa obe ruke. Onda je sela na njega. i nije htela da se skloni. Teka tada ju je idgurnuo sa sebe.