RAZOTKRIVENA! Progovorio ŠEF OBEZBEĐENJA STRIPTIZ KLUBA: Bila je debela, OVAKO su je zvali!

Autor: Srbija Danas

Zadruga

14.03.2020

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković je više puta pominjala da će raskrinkati sve zadrugarke sumnjivog morala, pa je pomenula da je Ana Korać živela sa Minom Vrbaški u stanu, gde su se navodno bavile zabranjenim radnjama. Tim povodom, specijalno za naš portal "Srbija Danas" je progovorio šef obezbeđenja jednog striptiz kluba Radomir Marinković, otac Maje Marinković i otkrio koju zadrugarku je viđao u striptiz klubu i šta je ona tamo radila, a tek kako je izgledala...

Foto: Promo foto

- Maja ne laže! Sve što je iznela sinoć u emisiji kod Milana je istina! Anu Korać je dosta štedela, ali čim ju je nagazila, dobila je šta je zaslužila, ne znajući da Maja ima kao i prošle godine keca u rukavu, kao kada je raskrinkala prostituciju! Setimo se da je Mina ustala i sve potvrdila da je živela sa Anom, pošto je ova lažov i folirant - rekao je gospodin Marinković, pa dodao:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Taki

- Isto tako Ana nije priznala ni za Karića, pa se na kraju ispostavilo suprotno! Da! Ana je dolazila u taj striptiz klub gde sam ja radio kao šef obezbeđenja... Ona se družila sa pomenutom gazdaricom Dj. P. Bila je klinka, seljančica, mala debeljuca sa krivim nogama! Zato su je devojke zvale "kauboj". Naravno sa slika je ne bi niko prepoznao, jer je uradila puno plastičnih operacija, pa jedva liči na onu debeljucu. Tačno je, tada je vozila neki mali džip i živela je tu gde je Maja rekla, jer sam je viđao u tom kraju. - šokirao je Radomir, Majin tata.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana Korać

- Ana kod nas nije radila niti izvodila program, ona se družila sa gazdaricom i izlazile su preko dana u grad zajedno, a to što je slagala da sam joj ja prišao nedavno u emisiji i pitao je: "Da li si ti Ana?" je čista glupost.  Videli ste i sami da se izgubila i prebledela, ne znajući šta da odgovori na Majine tvrdnje. Pa šta sam ja gledao dve sezone Zadruge? Ja bih je pitao i da bi pitao: "Da li si ti, Ana, patološki lažov?" - bio je besan Taki, pa dodao:

 I ono oko Slobe je sigurno istina! Ne bi Kija iznela tako nešto, jer davno bi ona izletela iz prve sezone napolje da joj se nije šlihtala, a na kraju joj je zabila nož u leđa. Ima Maja još mnogo šta da kaže, samo čeka da joj neko stane na žulj - zaključio je Marinković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dejan

14.03.2020 19:19

Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju.

Odgovori 16 0
Deran

14.03.2020 19:41

Moja mala krivonoga, kako živiš bez onoga?