(VIDEO) ŠOK! Luna se IZLETELA da je sve znala unapred o Kiji i Slobi?! Otkrila sve o njihovom pomirenju nakon Zadruge!

Autor:

Zadruga

14.03.2020

19:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković nastavili su da se svađaju u hotelu "Zadruga" tokom ove večeri zbog Jelene Pešić. Đoganijeva je tom prilikom sasula Marku u lice sve što joj smeta, a u jednom momentu Luna je spomenula svog bivšeg dečka Slobodana Radanovića i njegovu nekadašnju suprugu Kristinu Kockar.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

- Kada sam bila u najvećoj ljubavi sa njim, kada su me pitali da li mislim da mogu da se pomire Kija i Sloba, ja sam rekla da... Ja znam šta osećam. Poenta je što sam ja tada osećala. Tada smo se najviše na svetu voleli, navodno, i ja sam u tom trenutku rekla da će on biti sa njom. Ja sam to osećala i posle dva meseca se desilo to. Ja ti kažem da devojka ima emociju prema tebi - govorila je Luna.

- Okej, šta to tebe remeti? Ja ti uporno kažem svoje mišljenje. Niti vidim bilo šta, niti se desilo bilo šta. Ako je ona zaljubljena u mene, a ja mislim da nije, šta to remeti nas? - rekao je Marko.

- Remeti me laž. Ja ispadam veštica, a ona ispada neka fina devojka, jer sam ja ušla i rasturila neko prelepo prijateljstvo koje je moglo da bude nešto više. Ona je dva puta želela da kaže indirektno da si ti zbog mene postao nesrećan. Što si se pomirio sa mnom, ako te maltretiram? Mene remeti jer slušam laži već deset dana. Pravite budalama sve ljude. Da si bio sa njom, krenula bih dalje, ne bih dolazila - izjavila je Đoganijeva.

- Mnogo si bezobrazna, Luna - rekao je Marko.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Deran

14.03.2020 19:40

Ona je osetila. Po ćemu je osetila? Po pljuvački ili po mokraći?

Odgovori 15 0
Oli

14.03.2020 22:42

Ima li dana da ne spomene Slobu,? Drugo on nije bio njen decko vec ona njemu ljubavnica. Cuj uplasila se tada da se muz i xena ne pomire. Budala. A trece ona je lazna pobednica.