Anabela i Andrej su ponovo ZAJEDNO?! Dao je 40.000 € za Lunin stan, a EVO šta je zbog toga morao da uradi!

Autor:

Zadruga

15.03.2020

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas u ogromnoj raspravi sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem otkrila je da je ponovo u vezi sa Andrejom, te da je Lunin čuveni stan kupljen uz njegovu veliku pomoć. Naime, Atijas je navodno prodao svoju nekretninu u Rovinju kako bi doplatio 40.000 evra stan na luks lokaciji.

Foto: youtube.com/paparazzo lov
Andrej i Anabela

- Odvratna si prema deci i prema Andreju, nažalost. Andreja drži, on je divan, bolje od njega ne možeš da nađeš. Bravo za njega što može da istrpi budalu kao što si ti. Ona je pobegla od tebe da bi ušla u rijaliti - grmeo je Gagi po rijaliti kući, a Anabela mu je odgovorila:

- Za tvoju informaciju, Andrej i ja smo zajedno! Evo ti vode - rekla je ona Gagiju pa ga ponovo polila. 

- Hoću da budem žena onom čoveku koju je tri godine pojačao porok zbog mene. Nisam htela ovako, htela sam da se smirim - kroz suze je govorila Anabela. 

Nakon šok scena, pevačica je uputila izvinjenje porodici pa onda otišla i plakala ispod pokrivača u spavaćoj sobi.

- Ako ćeš ti sada sve da otkriješe i ja ću da pričam. Anabela je tukla naše ćerke. Ona je mene uvek prvi put udarala, svaka naša svađa bila je na njenu inicijativu - nije prestajao da viče Gagi. 

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi

- Da li je tebe tvoja majka tukla, ikada? Ovaj čovek ovde me je tukao pred mojim kolegama, udario mi je šamar na koncertu pred svima njima, ni tada me nikada nije štedeo. Kamo sreće da sam mogla da uzvratim Gazmenu - odbrusila je Anabela. 

 - Tukla sam je kada je ponovo želela da uđe u rijaliti. Povukla sam je, zapravo, za kosu. Govorila sam joj kada je već previše problema sebi napravila, ti si bio za to da Luna ponovo uđe u rijaliti, da bi ušla ponovo u rijaliti i zaradila za tebe pare - nastavila je ona. 

 - Više puta je znao da me udari dok sam držala dete u rukama, pa je i ona znala da dobije šaku u glavu - vratila se na prethodnu temu Anabela. 

 - Niko nije hteo da uzme za ozbiljno koliko je Gagi daleko otišao, htela sam da ga vodim kod savetnika. Radila sam sa stomakom do zuba. Onda kad smo se rastali, ja sam kriva što sam ga ostavila. Mesecima sam planirala odlazak, plašila sam se. Nemam nikog da stane iza mene, šta da radim. Mi smo se razveli, a tada sam najgore batine dobila - poveravala se uplakana zadrugarka cimerima u pabu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading