(VIDEO) UMREĆU OD TUGE! Anabela se gušila u suzama: Šta sam doživela od ćerke, 3 godine plačem zbog NJE!

Autor:

Zadruga

16.03.2020

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabelu Atijas sinoć su preplavile emocije, te je zaplakala pričajući u garderoberu sa Ivom Grgurić.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela plače

- Stoji i gleda, devojka je bolesna, gde je normalno da ona ima odnos, sve i da nije loše. Ja ovo neću preživeti. Ja sam čitala da je to zbog stresa, pad imuniteta. Je l' mogu da sam ja ovo doživela od moje ćerke? Da ona štiti dva, ne mogu da izgovorim šta vidim. Imam dve ćerke, treba da naučim da ih zaštitim. Šta da naučim? Neka mi neko kaže. Šta da izvučem, da se moja ćerka okrenula protiv mene, da je štite dva manipulatora, zlotvori. Treba da budem mirna, kao sve je u redu. Šta je u redu? Nisam htela tako daleko da idem, on me je izazvao. Šta misliš da ću da ćutim ceo život? Kunem ti se, ne bi došlo do ovoga da sam videla da štiti naše dete od prevaranta, kao da je prodao, možda je prodao da ja ne znam - pričala je Anabela.

- Mnogi ljudi su doživeli slično, ja prva, kunem ti se - navela je Iva.

- Nikad nisam pljuvala oca svoje dece, ali čovek se ne zaustavlja. Za sve u životu sam mu ja kriva, da sam joj potrošila pare, da hoću da upravljam njenim životom. Čime sam ja ovo zaslužila. On je njoj zabranio da mene brani, ili je štipa, ili je steže, garantujem ti životom da ju je stezao da joj ne da da me brani. Hoće li osvojiti ono što hoće više i da nam se skine više sa grbače? Očigledno sam ja zaslužila ovo, ja sam pogrešila... Ti ne shvataš šta smo nas dve prošle zajedno. Ne znaš kakva je ovo bol za mene, ne znam kako da preživim ovo, majke mi moje. Gde će joj duša, ne mogu da verujem da je dozvolila da mi ovo rade. Ja ne mogu da se oporavim zbog njene boli koju gledam. Nije mi namera bila da budem veštica koja ne odobrava ljubav. Ne mogu da gledam da ima odnos a da je bolesna. Da izađe odavde i da ne može da se pomakne. Imam pravo da idem u hotel, ali ne mogu da je gledam. Umreću od tuge - ponavljala je Atijasova kroz suze.

- Meni je najgore što je radije tamo nego sa tobom - rekla je Iva.

- Nije me pogledala. On je grli, štiti, danima je pre toga nije pogledao. Ovo je jednostavno moj život. Ja zadnje tri godine plačem zbog te devojke. Ja ovaj život ne mogu da preživim. Obećala sam da neću, ali sam preslaba - grcala je Anbela u suzama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading