Đole Đogani progovorio o gadostima Anabele Atijas: Tukla je ćerke jer su došle na rođendan mog sina!

Autor: Blic

Zadruga

18.03.2020

08:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je Anabela Atijas kročila u Šimanovce počeli su da se otkrivaju novi detalji iz porodice Đogani, a Đole Đogani je stao na stranu brata Gagija i otkrio nove detalje iz pevačicinog života.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/ Iz Profila Tv Grand
Đole Đogani

Đole Đogani je u svojoj pesmi otpevao „u rijaliti mi ušla familija cela“, a danas se to zaista i obistinilo. Naime, Gagi Đogani, Luna i Anabela Atijas sada žive pod istim krovom u rijalitiju "Zadruga”, a kako se spekuliše, za to su dobili ogroman honorar.

- Verujte mi, nisu to tolike cifre kao što se spominje u javnosti. Ipak se tu ne vrti sve oko novca. Preduvali su svoje honorare sve troje, jer nemoguće da su dobili taj iznos - rekao je Đole na početku razgovora, a onda se osvrnuo na spekulacije da je Gagi imao velikih problema sa narkoticima.

- Anabela i Gagi su se mene plašili kao nekog ko je stariji od njih i smatrali su me autoritetom. Ja sam nakon nekoliko meseci saznao da se Gagi drogira, i to mi je saopštila Anabela. Pozvala me je i rekla da on ima problema sa narkoticima, a onda smo odlučili da zajedno sve to rešimo. Išli smo kod psihijatra na seanse kako bi on uspeo da se izleči. Nakon nekoliko meseci sam saznao da su ga dileri tukli zbog narkotika, sve su skrivali od mene. Poslednjih nekoliko godina je potpuno čist - rekao je Đole i dodao da Anabela na pogrešan način kalja ugled familije Đogani.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/Zadruga Official
Anabela i Gagi

Da li je u redu da ona u „Zadruzi“ onako kanali svoje rođeno dete? Kojim parama je ona uspela da kupi stan?

- Dogovor je bio da se Lunin novac iz rijalitija podiže jednom nedeljno i da joj se kupi stan. To je Luna sama zaradila. Ušla je u rijaliti da vodi dijalog, a Gagiju ne dozvoljava da priča. Čim on nešto progovori, ona ga polije vodom. Uništava svoju ćerku Lunu, koja je mlada i tek treba da gradi karijeru. Gagi je tamo već šest, sedam meseci i treba da zaradi neki novac. On ju je stvorio na početku karijere. Svima je poznato da je ona bila najbolja otvaračica usta, jer je njene pesme pevala Marija Mihajlović - rekao je Đogani, i otkrio da je Anabela istukla ćerke jer su došle na rođendan kod njegovog sina.

- Ona je imala ružnu situaciju s Andrejem kada ga je prebila stolicom. Njena ćerka Nina se u tom trenutku istresirala i požalila tetki. Kada je trebalo da Luna i Nina dođu na rođendan kod mog sina, krišom su se iskrale iz kuće kako bi došle na slavlje i bile sa porodicom. Međutim, kada je to Anabela saznala, odlučila je obe da ih prebije. Anabela je uspela da utera strah Luni u kosti, zbog nje ne sme da priča istinu. Nije se ostvarila u životu, pa sad boravi u „Zadruzi“. Mogu samo još da dodam da su Luna, Nina i Blankica divna deca, ali da se nažalost nalaze u lošoj situaciji - zaključio je Đole.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Zašto je bila 17 godina sa Gagijem ako ju je tukao?!

Đole je odlučio da pojasni situaciju koja se dogodila na auto-putu za Makedoniju kada je Anabela navodno naprasno udarala Gagija, a on ju je zatim izbacio iz kola i krvnički istukao.

- Dok su se vraćali sa nastupa iz Makedonije, on je vozio brzo, preko 180 na sat. U tom trenutku ga je ona udarala pesnicama i histerisala u putu, dok joj je on poručio da se smiri. Kada je video da se situacija otrgla kontroli, stao je na pumpu i izveo je napolje, iako ona i dalje nije htela da se smiri. To je sve što ja znam. Mi svi pričamo o tom nasilju nad ženama, a da li postoji nasilje nad muškarcima? Ako je ona zaista trpela batine od Gagija, a nije, zašto je ostala s njim 17 godina u braku? Onda je ona zaista monstrum - odgovorio je Đole.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Dejan

18.03.2020 20:02

Anabela je ušla u rijaliti da vodi dijalog, a Gagiju ne dozvoljava da priča. Čim on nešto progovori, ona ga polije vodom. Uništava svoju ćerku Lunu, koja je mlada i tek treba da gradi karijeru. Gagi je tamo već šest, sedam meseci i treba da zaradi neki novac. On ju je stvorio na početku karijere. Svima je poznato da je ona bila najbolja otvaračica usta, jer je njene pesme pevala Marija Mihajlović.

Odgovori 34 0
kiza

18.03.2020 21:03

„U rijaliti mi ušla familija cela“.

Odgovori 29 0
Vera

19.03.2020 15:23

Anabela je imala ružnu situaciju s Andrejem kada ga je prebila stolicom. Njena ćerka Nina se u tom trenutku istresirala i požalila tetki. Kada je trebalo da Luna i Nina dođu na rođendan kod Đoletovog sina, krišom su se iskrale iz kuće kako bi došle na slavlje i bile sa porodicom. Međutim, kada je to Anabela saznala, odlučila je obe da prebije. Anabela je uspela da utera strah Luni u kosti, zbog nje ne sme da priča istinu. Nije se ostvarila u životu, pa sad boravi u „Zadruzi“. Mogu samo još da dodam da su Luna, Nina i Blankica divna deca, ali da se nažalost nalaze u lošoj situaciji.

Odgovori 11 0