Atijasova krije stravične pokušaje suicida: Anabela dva puta htela da se obesi zbog Gagija!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas ušla je u "Zadrugu" da se obračuna sa bivšim mužem Gagijem Đoganijem, ali i sa }erkom Lunom, koja više nema njenu podršku.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Po ulasku u rijaliti, priznala je da je dva puta bila na korak od suicida, a kako saznajemo, pevačica je nekoliko meseci pre razvoda od Gagija pokušala da se obesi, i to u stanu u kom su živeli sa ćerkama.

Da sve bude još strašnije, Luna, koja je tada bila devojčica od 13 godina, zatekla je oba puta svoju majku dok se kačila na vešala i bukvalno joj spasla život u poslednjem momentu.

- Anabela i Luna nisu ceo život bile toliko bliske i vezane bez razloga. Luna je bila dete koje je gledalo nasilje u porodici, ona je pod velikim traumama, a najveću je doživela kada je majku zatekla na vešalima - naveo je izvor za Star i ispričao kako je došlo do tih stravičnih scena:

RepublikaFoto: youtube.com/ informator
Anabela Atijas

- Anabeli je svega bilo preko glave, doživljavala je nasilje po nekoliko puta na dan, nikad nije imala mira. Nije smela da zaspi jer se plašila da će je muž ubiti na spavanju. Da sve bude gore, svi su nju osuđivali što je on počeo da se drogira i što je tonuo sve dublje u porok, pala je u depresiju i nije videla izlaz, a pomoć nije imala. Živeli su na Vidikovcu u stanu, Gagija nije bilo dva dana kod kuće, imao je te momente da ode i da ga nema po nekoliko dana... Tog kobnog dana mlađa ćerka Nina je bila u vrtiću, a Luna kod drugarice. Anabeli je baš bilo loše, samo je videla crno pred očima, te je odlučila da iskoristi priliku što je sama u stanu i presudi sebi - navodi izvor i nastavlja:
- Neka žica joj se tada otkačila u glavi očigledno. Našla je neki konopac i u dnevnoj sobi ga okačila iznad vrata. Stala je na stolicu i počela sebi da stavlja omču oko vrata i baš tada je u stan upala Luna, koju je sam bog poslao kući. Kada je videla unezverenu majku, ciknula je iz sveg glasa i dotrčala do stolice na kojoj je Anabela stajala, rešena da prekrati svoje muke. Kumila je i preklinjala da siđe i jedva nekako uspela da je spusti na pod. Dugo su posle toga ležale sklupčane na podu i jecale na sav glas.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

Javnosti je poznato da je Anabela nakon razvoda od Gagija imala turbulentan period, da je nakon toga progovorila o batinama, da se lečila psihički i delovalo je da je njen život napokon stabilan, međutim, kada je Luna ušla u "Zadrugu", tada joj se svet okrenuo.

- Jezivo je šta je sve ta žena pretrpela dok je Luna bila u "Zadruzi", cela ta situacija ju je dotukla. Kad je Luna izašla te 2018. godine iz "Zadruge", psihički slomljena i izbezumljena, jer je na stubu srama kao rasturačica brakova, Anabeli je to bio novi okidač da sebi presudi. Luna ju je jednog dana ponovo zatekla s omčom oko vrata. Bogu hvala, tada starija i zrelija, Luna ju je brzo odvratila, a nakon toga su dugo razgovarale i odlučile da obe počnu da posećuju psihijatra - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading