Svaki dan, nova priča: Anabela posle mesec dana upoznavanja, dovela čoveka da živi s njom i ćerkama!

Autor:

Zadruga

18.03.2020

20:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom ispovesti u "Radio Amneziji", koju su na razglasu slušali svi učesnici rijalitija "Zadruga 3", Gagi Đogani je ispričao svoju stranu priče vezano za sve ono što je njegova bivša supruga Anabela Atijas ispričala u proteklim danima.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Anabela

- Ona meni govori da ne pazim šta radim i pričam, a ona je, tokom boravka u "Velikom bratu", sve i svašta radila sa Mladenom Radulovićem. On se posle mesec dana uselio u njen stan gde je živela sa našom decom. Ja sam bio protiv toga. Ja sam od dece krio da sam u vezama dok ih ne ozvaničim, odnosno kad postanu nešto ozbiljno, a ona tako - počeo je svoju priču denser, što je pevačica oštro porekla:

- To je laž! U tom stanu sam imala samo dnevnu i dečju sobu. Nije bilo mesta ni za nas, a kamoli da se neko drugi useli - dobacivala je Anabela u dvorištu.

- Nije uopšte razmišljala o tome šta su deca gledala na televiziji. Nina je plakala i govorila mi da je videla na TV-u kako se mama ljubi sa Mladenom - dodao je Đogani, osvrnuvši se potom na nasilje u braku o kom je Anabela pričala, nazivajući sve to "prenaduvanim".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading