Šokiran razvojem situacije! Miki Đuričić iz izolacije poslao VAŽNU poruku: Zar TO treba da nam se desi!

Autor: Informer

Zadruga

20.03.2020

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragi penzioneri, izdržite ovu kućnu izolaciju. Ja vas potpuno razumem jer sam i ja u jednoj vrsti karantina, ali onoj sa "nanogicom", jer sam u kućnom zatvoru. Evo i moj otac Mirko je stariji od 65 godina i poštuje zabranu izlaska iz kuće.

RepublikaFoto: youtube.com/ Emisija Premijera
Miki Đuričić

- Pijuckamo rakijicu, jer su doktori rekli da je to dobro protiv korone, malo mezimo, pričamo, družimo se i uživamo - poručila je rijaliti zvezda Miki Đuričić iz Kupinova.

 Bivši učesnik "Farme" i "Zadruge", koji služi jednogodišnju kaznu kućnog zatvora zbog napada na Suzanu Perović i bivšu ljubavnicu Nadeždu Biljić, smatra da svi treba da slušaju savete nadležnih kako bi ova pošast prošla što pre.

- Pre svega, svi treba da se smire, da ne paniče i da ne gomilaju zalihe. Nervira me što ljudi manito kupuju hranu, hemiju, toalet-papir... Pa šta će ti 100 kila krompira, nećeš ostati gladan! Ako ti i nestane toalet-papira, koristi nešto drugo, snađi se. Biće barem lišća koliko hoćeš - našalio se Đuričić kroz smeh.

On misli da je uvođenje vanrednog stanja odlična odluka.

- Pogledajte samo kako je ovaj virus pokosio ljude po svetu, zar to treba i nama da se desi? Zato penzioneri ni po koju cenu ne smeju izlaziti napolje. Moj otac Mirko je za svojih 70 godina života više proveo pod vedrim nebom nego u kući, ali od kada je uvedeno vanredno stanje, ne mrda iz karantina - kazao je Miki.

Kako je rekao, njegov "kućni karantin" naučio ga je da neke stvari više ceni. - Kada sve ovo prođe, više ćemo ceniti tu našu slobodu da šetamo. Ja, recimo, imam dva sata dnevno slobodno za šetnju. Tada odem do lokalne kafane, vidim se sa prijateljima. Ljudi, teško jeste, ali šta da kažu oni koji se svakodnevno zbog nas žrtvuju, lekari, policajci... - ističe Miki.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miloš

20.03.2020 12:00

Nasiolnik i siledžija od koga drhti Kupinovo.

Odgovori 11 1