Anabela ipak pretila ljudima? Sanja Stanković objavila brutalnu poruku koju je dobila od Lunine majke!

Autor:

Zadruga

21.03.2020

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas i Jovana Tomić Matora imale su sukob odranije, a one su uspele da izglade svoj odnos i zakopaju ratne sekire, nakon što je pevačica ušla u rijaliti.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja Stanković

Naime, Anabela se, kad je ušla u ''Zadrugu 3'' pozdravila sa Matorom, što je mnoge začudilo, a nakon toga, Atijasova se Jovani zaklela da joj nije uputila pretnje da će je gepekovati, te su rešile da zaborave na sukob i okrenu novi list.

Međutim, ovo se po svemu sudeći nimalo nije dopalo Jovaninoj partnerki Sanji Stanković, pa je morala da se oglasi na društvenoj mreži Instagram.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- A želi li Sanjica da vidi prepiske mene i njene mame? Da vidi kako joj majka ''voli dečka'' - glasio je jedan od Anabelinih storija, na šta je Sanja sada odgovorila:

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Sanja objavila Anabelinu poruku

- Baš nam se pravi fina. Kaže nisam htela da dam prepisku. Ako neko zaboravlja... Ja ne! Previše ološa je prošlo kroz moj život da bih pala na nečiju manipulaciju - poručila je Sanja putem storija na društvenoj mreži.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ozren

21.03.2020 17:22

Čuli smo, čitali i videli Anabeline pretnje.

Odgovori 15 0
Dragana

22.03.2020 10:24

I Luna pretila da samo treba da okrene broj i biće likvidacije.