ANDREJ ATIJAS OTKRIO SVE: Nećete verovati šta mu je Anabela rekla pred ulazak u "Zadrugu"!

Autor: Pink.rs

Zadruga

22.03.2020

20:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I dok svakodnevno bije stare, ali i nove bitke sa Gagijem Đoganijem, o kojem posle svega što joj je tokom života priredio nema lepo mišljenje, pevačica Anabela Atijas svog bivšeg muža Andreja, od kojeg se pre nekoliko meseci razvela, i dalje diže u nebesa.

RepublikaFoto: instagram.com/anabelci
Andrej i Anabela

Učesnica treće sezone "Zadruge" u više navrata javno je priznala da Andreja Atijasa još uvek voli, da će on za nju uvek biti najbolji čovek kojeg je ikada upoznala, kao i da će mu doveka biti zahvalna za pregršt stvari koje je učinio kako za nju i njihovu ćerkicu Blankicu, tako i za Lunu i Ninu, njene ćerke iz prvog braka sa Gagijem.

Na osnovu Anabelinih izlaganja mnogi su zaključili da se emocije prema Andreju još uvek nisu ugasile, a nagađanja su išla toliko daleko da su mnogi došli do zaključka da je posle razvoda usledilo ponovno pomirenje... I nisu bili daleko! Beogradski mediji pozvali su Andreja kako bi stavili tačku na glasine i saznali u kakvom su oni zaista odnosu posle svega.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Andrej Atijas

- Ona je meni rekla:"Idem da se borim za nas, ovo je naša bitka. Ja više nikad neću da budem ona Anabela ako ostanem nedorečena”. I rekla je:”Ja se vraćam kao ona tvoja stara Anabela, od pre tri godine”. Videćemo kakva će se vratiti (smeh). Nas je to, stvarno, tri godine rešetalo, mi smo i zaboravili da smo zajedno… Obećala mi je da će biti ona stara, zato sam i pristao da je čekam četiri meseca - iskren je bio Andrej u razgovoru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vlada

23.03.2020 07:54

A kada Andrej sa decom gleda TV pa zapali jednu uvijenu?

Odgovori 14 0