Policija mu pretresala auto: Adam Đogani prekršio policijski čas!

Autor: Irena Karić

Zadruga

25.03.2020

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Adam Đogani prekršio je policijski čas, koji sada traje od 17 časova do pet ujutru. Zaustavljanje policijske patrole zabeležio je na instastoriju u 18.30, aludirajuci na to da je zaustavljen i da je prekršio strogo pravilo izolacije, što važi za sve građane naše zemlje.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Adam Đogani

Naime, član denserske porodice rekao je da je ovu stresnu i neprijatnu situaciju doživeo zbog svoje prijateljice koju je vozio kući.

- Pitali su me prvo da li imam dozvolu za izlazak, rekao sam im da nemam. Pretresli su mi ceo automobil. Vozio sam drugaricu kući, bili smo baš ispred njenog ulaza kada su me zaustavili - rekao je Adam nakon svega i objasnio šta se dalje dogodilo.

Vozio sam drugaricu kući, bili smo baš ispred njenog ulaza kada su me zaustavili, rekao je on

- Živimo baš blizu, dve ulice smo udaljeni, ali nisam želeo da je pustim samu. Već sam bio u dvorištu, ispred kapije kada su mi prišli. Pustili su me jer su me prepoznali i opomenuli da je uveden policijski čas od 17 časova i da ubuduće to moram da poštujem, kao i svi drugi - rekao je Đogani.

Foto: e-stock

Za dlaku izbegao zatvor!

Adam je nakon što se vratio kući i prepričao ukućanima šta mu se dogodilo odigrao više partija društvene igrice monopol, te su njegovi pratioci imali priliku da vide da nije završio u zatvoru niti je platio novčanu kaznu, već su mu organi izvršne vlasti progledali kroz prste.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading