(VIDEO) Anabela napadnuta: U suzama napustila Zadrugu!

Autor:

Zadruga

24.03.2020

19:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas je postala jedna od najkontraverznijih ličnosti u novoj sezoni Zadruge. Svi su bili u šoku kada su videli Anabelu na vratima Zadruge i kada je ušla kao jedan od učesnika. Ona kaže da ovu priliku koristi kako bi uspela da ispravi sve nepravde koje su je zadesile u braku sa Gagijem Đoganijem.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Anabela u suzama

Nedavno je otkrila kako je u braku od njega dobijala batine zbog kojih je neretko morala da krije svoje povrede u javnosti. Mnogi su je osudili zbog ovoga, jer joj ne veruju i smatraju da sve to radi zarad rijalitija, a među njima je i Mlađan Jovanović.

On je napao Anabelu u toku emisije "Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem".

- Videli smo svi kako si ispala u prvoj sezoni. Zovu te Grdana. Došla si ovde da gaziš i da radiš neke stvari koje ti ne priliče. Kažeš da voliš Lunu, a šta joj radiš, gazić po njoj i po njenom dečku - odbrusio je Mlađa.

Anabela je zbog svih ovih reči napustila emisiju koja je bila u toku u suzama.

- Mislim da Mlađa nije toliko ljut na Anabelu, koliko je zbog svih situacija sa Ninom - istakao je Đedović, sa čime su se složili mnogi zadrugari.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

24.03.2020 20:32

Za ove suze je placena 150.000 eu

Odgovori 17 0
Rade

25.03.2020 19:24

Plakala bi ona i za 100 puta manje para.