Učesnik Zadruge ovo krije od svih: Janjuš imao seks sa trandžom, otkinuo je od se*sa pa od batina!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija "Zadruga 3" Marko Janjušević Janjuš imao je seks-avanturu sa trandžom, a nije imao pojma da opšti sa muškarcem, posle čega ga zamalo nije ubio od batina.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Janjušević Janjuš

Nekadašnji košarkaš u više navrata je isticao da je varao ženu i da se to desilo nekoliko puta, ali nikada nikome nije priznao da je imamo seks sa muškarcem, za kog je mislio da je žena. On je tada bio na jednom putovanju u Nemačkoj zajedno sa nekoliko drugara i samo oni su bili svedoci onoga što se desilo. On ih je zamolio da nikada nikome ne kažu za njegov blam, ali priča je ipak procurila.

- Janjuš je kao mladi košarkaš bio veoma nestašan, on je voleo da menja devojke, da svako veče bude sa drugom. Jednom prilikom bili smo na pripremama u Nemačkoj, bila je to super avantura za sve nas. Bili smo mladi, napaljeni i željni provoda. Nemačka je za nas bila nešto novo, neistraženo. Izlazili smo kradom po diskotekama, a vraćali se isto tako. Iskakali smo kroz prozore. Janjuš je svako veče dovodio po dve devojke, s njima je orgijao do jutra. Koliko puta smo ga samo zaticali kako se kreše sa njima u dnevnoj sobi apartmana u kom smo boravili. Izašli smo jedno veče, a pre toga smo pili u apartmanu. Ubili smo se od domaće rakije toliko da niko nije znao gde udara. "Večeras ima da pravim orgije. Ima da dovedem deset riba ovde i sve da ih krešem. Osećam se moćno kao nikada do sada. Ima sve da pršti od seksa", rekao je Janjuš pre tog izlaska - kaže izvor Rijalitija blizak Janjušu.

 Kada je video da ima penis, hteo da je ubije! Uplašio se da je zakačio HIV

 

Ekipa je izašla u najveći klub u tom gradu i tu je počela ludnica!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

- Diskoteka je bila na dva, tri nivoa. Ma nikad nismo videli tako nešto kod nas. Droga, alkohol na sve strane. Kao u stranim filmovima. Mi mladi, kao majmuni, hoćemo sve da probamo. Janjuš nema šta nije mešao te večeri, bio je najgori od svih nas. Kao pas sa lanca. Onda se zalepio za zgodnu crnku, kosa do zadnjice, grudi petice, usta ogromna, noge dva metra. Ljubili su se, vatali i malo je falilo da se kresnu pred svima. Krenuli smo kući, a on ju je poveo. "Sad ću da je odvalim, ona nema pojma kako ću je olešiti. Možete i vi da se umešate, vidite da je rasna drolja", ponavljao je on - tvrdi naš sagovornik.

Kako dalje ističe, Janjuš i ona su imali seks cele noći. Ona je vrištala kao da je neko kolje. Lomili su sve po stanu. To je trajalo do jutra.

- U neko doba se odjednom začulo vrištanje, kao da se neko bije. Uleteli smo kod Janjuša u sobu i zatekli ga kako davi onu ribu, koja zapravo nije bila riba nego muškarac. Bila je gola i video joj se penis. "Mamu mu je*em pedersku, peder se maskirao u ženu. Kresnuo sam muškarca, ima da isečem svoj polni organ, njega ću da ubijem. Možda mi je peder preneo sidu. Daj da ga isečem nožem", divljao je on. Jedva smo istrgli trandžu da ga Janjuš ne urniše od života. Pokupio je one krpice i pobegao je sav krvav iz stana. Marko je posle toga bio u depresiji - završava izvor Rijalitija.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Janjuš svaki dan kod psihologa zbog Ivane Šopić!

Marko Janjušević nalazi se u teškoj psihičkoj krizi, pa skoro svaki dan ima razgovore sa psihologom.

Učesnik "Zadruge 3" zaljubio se u starletu Ivanu Šopić i ne može da se smiri od tog dana. U mislima su mu žena i ćerka i plaši se kako one podnose ispade koje ima pred kamerama. Plače kao kiša, pije lekove, ali sve to kad ode u prostorije produkcije da ga ostali zadrugari ne bi videli.

Priznao tri prevare!

Tokom jedne od emisija Ognjena Amidžića, Marko Janjušević je dobio pitanje koje nije želeo da pročita.

Međutim, morao je da odgovori na pitanje, koje je pisalo na papiriću. Pitanje je glasilo koliko puta je prevario suprugu Enu.

- Tri puta - odgovorio je Janjuš, a zatim, je, mada se videlo da mu je neprijatno, dodao:

- Za 10 godina braka to uopšte nije mnogo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Stanko

25.03.2020 12:22

Ovaj je najporočniji seksualni poredator. Nema šta nije probao.

Milko

25.03.2020 14:45

Kakav perverzan tip čoveka.