Eh, moj savršeni oče, ni ne znaš šta rade tvojoj deci napolje: Anabela i Edo u okršaju, Atijasova udarila nikad niže!

Autor:

Zadruga

25.03.2020

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U toku sastanka za crnim stolom je došlo do svađe između Anabele Atijas i Edisa Eda Fetića.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Edis u klinču

Pevačici je neposredno pre sastanka Fetić rekao da je rijaliti igrač, a to nije mogla da ne pomene i sada, pred svim zadrugarima.

- Ja sam imala šansu da za svoju dušu otpevam tu jednu pesmu i posle još jednu. Danas me je gospodin Edo optužio da sam igrala igru zato što sam pevala. Hoću da kažem gospodinu Edu, pošto je on biznismen, da sam ja i u najtežim životnim situacijama pevala. Ja sam pevala i kad su mojim blizancima otkazala srca. Sram te bilo za to što si mi rekao. Šta sam ja trebala, da umrem, da se obesim da bi tebi bilo drago - besna je bila Anabela.

- Zorica je tebe pomenula i pitala da li igraš igru. I ja sam potvrdio. Rekao sam da smo svi ovde rijaliti igrači - odgovorio je Edo.

- Ne, nego treba non-stop da plače - dobacila je Zorica Marković.

- Pa, ćerka joj je ovde, plače, detetu je bilo loše - rekao je on, a Anabela se odbranila.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edis zamerio Luninoj makci šro nije bila uz nju kad joj je bilo loše

- Ja sam mojoj ćerki prišla i rekla mi je da neće da ide sa mnom. A šta je trebalo da nunam devojku od 24 godine. Ona je sama potpisala ovo, znala je u šta ulazi i ja tu ništa nisam mogla - rekla je ona, a potom pomenula njegovu decu.

- Bavi se tvojom decom, eno ih ciče. Mala deca postala deo rijalitija. Ti ne znaš šta se napolju dešava i šta im rade, druže moj - bila je oštra Atijasova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đoka

26.03.2020 18:34

Eh, moja savršena majk, ni ne znaš šta rade tvojoj deci napolje: Anabela i Edo u okršaju, Atijasova udarila nikad niže a ostavila svoju decu narkomanu i pijanici na čuvanje.