BRAVO, MIMA! Živkovićeva urlala na Gagija Đoganija i održala lekciju za pamćenje svim nasilnicima!

Autor:

Zadruga

26.03.2020

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mima Živković bila je vidno uznemirena zbog ponašanja Ggaija Đoganija prema Anabeli, te je odlučila da digne glas protiv njega, ali generalno i protiv muškaraca, koji su u neom trenutku digli ruku na ženu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Mima Živković

Kao i uvek, povela se polemika  o odnosu Gagija i Anabele.

A, sasvim neočekivano ustala je Mima i vrlo potresena uputila svima poruku:

- O čemu se ovde radi, nema mesta za polemiku ko je u pravu, Anabela i Gagi, naravno da je Gagi. Stop nasilju nad ženama, on je ovu ženu tukao i maltretirao godinama, a mi sad raspravljamo da li je možda ona kriva, dal smo normalni? Ovde treba da se stavi tačka i da se ne osuđuje žena kao što je Anabela, ona je borac, možete svi da joj se sagnete. Kako uopšte možemo da pričamo na tu temu. Srbija je zemlja puna nasilnika, ja zbog toga ni nemam dečka - urlala je Mima, a potom se i posvađala sa Gagijem.

- Sram te bilo, moj tata da kaže mojoj mami, "Puši ku*ac, ku**etino", znaš šta bih mu ja uradila - rekla je ona, a njen govor koji je oduševio javnost, jer je konačno neko u rijalitiju digao glas protiv nasilja nad ženama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Kovač

26.03.2020 18:14

Mima je histerična. Gledali smo je juče kako je napale tenisera koji ju je samo smirivao da ne udaari Karića.

Odgovori 14 1
Dragi

26.03.2020 20:19

Gde se ova gasi?

Odgovori 11 1