KAKVI MANIPULATORI: Đoganijevi više ne znaju šta pričaju! Anabela: "Gagi će me iskasapiti ", Gagi: "Volim je, zavistan sam od nje"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik rijalitija " Zadruga 3" Gagi Đogani konačno je priznao da je još ludo zaljubljen u bivšu suprugu Anabelu Atijas, te da je zbog toga što je tuđa žena povređuje.

RepublikaFoto: e-stock agency
Anabela i Gagi

Naime, tokom gledanja snimaka u Beloj kući prikazan je razgovor densera, Zorice Marković i Baneta Čolaka.

On je tom prilikom govorio kako je nedavno, tačnije tokom "Zadruge 2", ponovo sarađivao sa bivšom ženom na Luninu inicijativu. Istakao je da je njihova saradnja smetala Anabelinom suprugu Andreju Atijasu. Dok je gledala snimak, pevačica je sve vreme pričala kako on laže.

Anabela: Shvatila sam da je on i dalje patološki zaljubljen u mene i da me voli i dalje.

Gagi: Volim te, ti znaš da sam ja zaljubljen. Ja ne mogu da pobegnem od toga. To je kao bolest.

Anabela: On nikad nije prestao da me voli, čak i kad sam tuđa žena. Pozdrav za mog Andreja, ti si car, volim te najviše na svetu. On je meni rekao da je to sa Fanki dži dobra fora, ja sam to uradila, ali da neću da se vratim u grupu, već moji izleti u grupu mogu da budu samo ako meni odgovara. Andrej me je jurio sa pesmom kroz kuću da je čujem, ja sam mu rekla: "Ti njega ne poznaješ, neću sa tim čovekom da stupam u poslovne odnose." To je gazda, siledžija, ulazi u kuću kao gazda, nema obraza što imam muža, kao da sam ja njegova robinja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi i Anabela

Gagi: Sve lažeš! Kao te nije sramota, bludnice jedna. Ne znam o čemu ova budala priča.

Anabela: Andrej je onda odustao. Onda je ušla Luna u "Zadrugu" i rekla mi da uradim to, radi se o 2.500 evra. Uradili smo pesmu, nikada nas niko nije zvao za nastup, nijedan nastup nam nije napravio. Andreju je to zasmetalo jer je meni to smetalo, ja sam Anabela i jasno sam rekla da neću da bacim 10 godina u sebe. Ljudi su navikli na mene kao Anabelu, a bilo mi je zabranjeno da budem Fanki dži, to mi je smetalo. Moj i njegov odnos nikada nije bio čist, ja sam trpela sve godine to što mi je ostalo nedorečeno. Sve ono što sam trpela u braku i posle braka. Andrej nikada nije bio ljubomoran, samo je štitio moje interese. U "Amidži" smo otišli zbog moje svađe sa Andrejem, tada sam pohvalila Andreja jer je on zadužen za to, na to me je ovaj čovek izvređao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragana

28.03.2020 12:17

Anabela uništava sve ljude oko sebe.

Odgovori 11 0
Dragiša

28.03.2020 13:06

Sačekajte, svašta će još Anabela da izmisli.

Odgovori 10 0