Anabela OTKRILA nove ŠOKANTNE detalje o porodici ĐOGANI: Gagi je podržao!

Autor:

Zadruga

29.03.2020

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkako je Anabela Atijas ušla u rijaliti, nemiri ne prestaju! Ona je nakon trideset godina otkrila pravu istinu o odnosu sa bivšim suprugom Gagijem Đoganijem, sa kojim već dve nedelje deli životni prostor u "Zadruzi".

RepublikaFoto: Printscreen/youtube.com/Zadruga Official
Anabela, Luna, Gagi

U emisiji "Pitanja novinara"pevačica je otišla korak dalje, pa je u svađu sa bivšim suprugom umešala i članove njegove porodice, brata Đoleta i sestre Nađu i Saru. Naime.

Atijasova je tvrdila da je zbog Đoletovih poruka njena najstarija ćerka Luna dobila alopeciju, da se nije našao bratu u nevolji kada mu je najviše trebala pomoć, a onda se dotakla situacija kada se njen bivši dever odrekao svoje bratanice nakon "Zadruge 1".

 

 

Gagi je po prvi put potvrdio navode da se Đole par puta umešao, te istakao da ga je, nakon reči koje je izgovorio u emisiji "Ami G show", pozvao i zamerio mu što se poneo prema njegovoj ćerki na nedoličan način. Za razliku od starijeg brata, Gagi nije imao ništa da zameri svojim sestrama Nađi i Sari, koje su takođe spominjane u više navrata, te njihove postupke opradao rečima: "Samo su branile našu porodicu. "

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Luna Đogani progovorila je i o teškom detinjstvu, svađama svojih roditelja, ali i zadirkivanja od strane dece u školi, koja su u više navrata bila nemilosrdna. Kako tvrdi, samo je jednom dobila priznanje od majke da je bila fizički maltretrana od strane njenog oca, da je godinama bila poštar između oca i majke, te da se trudi da između njih balansira na najbolji mogući način. Đoganijeva je priznala da je poruku strica (Đoleta Đoganija) skrivala od majke Anabele, nakon čega se obratila školskom psihologu, te na taj način razvila veo tajni.

Đoganijeva je istakala da se u više navrata služila lažima, te svojoj majci pričala da se njen dečko Marko Miljković kocka, da koristi narkotike i troši njen novac, zbog čega je Anabela stekla pogrešno mišljenje o njenom izabraniku.

Porodica Đogani je obelodanila mnoge detalje iz svog života učešćem u rijaliti programu "Zadruga 3", ali ne sumnjamo da postoji još prostora za razotkrivanje, te s toga ostanite uz rijaliti program na TV Pinku i saznajte sve nove detalje porodične priče, koja nikoga nije ostavila ravnodušnim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ozren

29.03.2020 12:21

Najlakše je svoju krivicu prebaciti na druge.