(VIDEO) Sraman potez Dalile i Dejana: Ovako se podsmevaju usred pandemije, surovo ponašanje do bola!

Autor:

Zadruga

29.03.2020

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila i Dejan Dragojević sve svoje vreme trenutno provode u izolaciji zbog pandemije. Međutim, zbog snimka koji je bivša zadrugarka podelila putem društvene mreže Instagram našli su se na stubu srama, kada su pokazali šta rade kod kuće.

RepublikaFoto: e-stock/ Časlav Vukojičić
Dalila i Dejan

Naime, njihova romatična večera sadržala je rolne toalet papira koje su posipali brašnom, a čaše su bile ispunjene uljem. Umesto smeha, izazvali su oprečne komentare javnosti, kojoj u ovom periodu nije baš tako lako.  

- Kada imate pravog muža, onda će on iskoristiti svaku priliku da vas usreći. Deki se potrudio da od našeg dnevnog boravka napravi restoran sa svim namirnicama koje je danas najteže dobiti po marketima, a na meni je bilo samo da se sredim i sijam kao "Jadranka". Hvala ti mužu za ovu predivnu večeru koju si pripremio - potpisala je video Dalila, kako se navodi - ismevajući tešku situaciju koja je zadesila svet i zbog koje mnogi čekaju u redovima za sve što je par "jeo" ovom prilikom. 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Miloš

29.03.2020 17:55

To su oni. Neka im je prijatno.

Odgovori 13 3
Masa

30.03.2020 10:17

Trebao je stavit i po jedno gšv..ce u tanjir cisto da nastave kontinuitet.

Odgovori 10 0