Prvu trudnoću sam lakše podnela: Oglasila se Subotićka i zgranula izjavom o ulasku u Zadrugu 3!

Autor: Blic

Zadruga

30.03.2020

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnja učesnica “Zadruge” otkriva kako joj prolaze dani tokom trudnoće i da je osetljiva da bi učestvovala u TV šou programu.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra Subotić

- Prva trudnoća mi je bila skroz drugačija i mnogo sam je lakše podnela, ne znam da li su godine u pitanju i moja nesvesnost tog stanja u tom trenutku ili su to ipak hormoni... Poslednjih mesec i po dana sam prespavala, samo što se nisam srodila sa krevetom. Imala sam jake mučnine koje su me dovele u fazu i da ne jedem... Vidno sam bila smršala, ali sada je, hvala bogu, sve dobro. Vraćam se u prvobitno stanje i psihički i fizički - otkrila je Aleksandra i dodala da je izabranik čuva tokom trudnoće kao malo vode na dlanu.

- Bila ja trudna ili ne, Peca me tretira kao princezu i trudi se da u svakom trenutku budem srećna i zadovoljna, da imam sve što mi je potrebno. Mislim da je jedino u trenutnoj situaciji malo oprezniji od mene i da je jako koncentrisan na moje zdravlje da bude kako treba.

RepublikaFoto: instagram.com/sandrasuboticss
Aleksandra je trudna sa Pecom

S obzirom na to da je Miljana Kulić trudna učestvovala u “Zadruzi 1”,  sve interesuje da li bi Aleksandra pristala da u drugom stanju uđe u neki rijaliti šou.

- Nikada nisam razmišljala o tome. Miljani svaka čast, ali ja mislim da sam trudna previše osetljiva za tako nešto - kaže Aleksandra Subotić koja trenutno boravi u Crnoj Gori, dok njenu ćerku čuva deda Karađorđe u Srbiji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading