Potresna ispovest majke Anabele Atijas: Gagi je izgladnjivao moju Anabelu!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jadranka Polutak, majka učesnice rijalitija "Zadruga 3" Anabele Atijas, iznela je stravičnu priču iz njenog braka sa Gagijem Đoganijem nakon što ju je ćerka javno zamolila da se oglasi i sve ispriča.

RepublikaFoto: Printscreen/youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Gagi

Ona je odmah priznala da joj svakodnevni napadi na njeno dete teško padaju, kao i da stresno proživljava njene suze i potresna priznanja o paklu koji je prošla tokom braka sa denserom s kojim ima ćerke Lunu i Ninu.


- Mnogo me sve ovo uništava, ne mogu ništa da zaboravim, to je moja tragedija! Mnogo sam nesrećna. Najviše joj je napakostila ta zla sudbina koju je imala u braku sa Gazmenom, imala je nasilje u porodici, koje je krila od svih, od mene ponajviše, zato što sam ja neko ko u životu ne može da prihvati takav život, pa se verovatno bojala da ću joj pridikovati, pritiskati je da donese konačnu odluku. Ceo život je trpela maltretiranje porodice Đogani, koja nikako da shvati da je teško prošla s Gagijem sve te dane u braku. Doduše, prve tri, četiri godine je bilo sve dobro, veselo, ali kada je počeo da se drogira, sve je počelo da se menja. Ništa nisam znala, saznala sam tek posle pet godina, kada je došao kraj braka. Mene je to saznanje da se drogira toliko potreslo jer sam uvek najveći protivnik toga bila. Na sve to, Đole Đogani je nikada nije ostavljao na miru iako mu ništa u životu nije uradila. Mnogo je zavistan na sve ljude, pa čak i na rođenog brata.
RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela

Sećam se kada je Anabela odbila posle raspada grupe da potpiše ugovor na osnovu kojeg će dobijati 100 evra po nastupu, Gagi joj je rekao, ženi koja izdržava njihovu decu: "Slušaj, uništiću te posle ovoga! Ješćeš zobene pahuljice, kupovaćeš ih gram po gram." Tako je i bilo. Pa da li je to normalno, decu ti izdržava ta žena?! Mi smo njemu davali iako njemu njegova familija nije davala, mi smo! Čitav život je bio parazit, koji je gledao ko će mu šta dati - kaže Jadranka i nastavlja potresnu priču ćerke. Kako kaže, Anabela je godinama krila da je žrtva porodičnog nasilja.

 Mlađa ćerka mi je rekla: Mama, Gagi zna Anabelu da ošamari, udari", a moja Anabela je krila

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Gagi Đogani

- Nikada nije htela da mi kaže, dok ja nisam saznala kada je bilo ono zadnje, a najubitačnije nasilje nad njom... I to sam saznala slučajno. Krila je od mene sve! Sećam se samo da mi je jednom mlađa ćerka, koja je češće išla dole kod Anabele, rekla: "Nemoj mama tako fino da pričaš o Gagiju, nije on cvećka, zna on Anabelu da ošamari, udari", posle čega sam hiljadu puta pitala Anabelu, nikad mi nije rekla - rekla je Jadranka i dodala:
- Kažem mu: "Gagi, stani, nemoj da praviš frku bezveze, nisi u pravu" i on krene tu mene da napada! U nekom momentu i mene je hteo da bije. Ščepao me je, izgurao me je kroz vrata na hodnik i rekao: "Nećeš ti meni više u ovoj kući spominjati Anabelino ime." Ja sam uletela i uhvatila ga direktno za vrat i rekla: "Sram te i stid bilo, kukavice! Kažeš da se neće spominjati njeno ime, a znaš koliko smo te podržavali, koliko nas uvek izmanipulišeš", a on se prepao, velika je on kukavica. Rekla sam mu: "Ovo što ti radiš, zapamti, nećeš! Nećete se ni ti, ni Đole, ni bilo ko više igrati sa nama" - bila je iskrena Jadranka, Anabelina mama.

Foto: TV Pink/printscreen

Orozović: Sviđa mi se Anabela


Nikola Orozović priznao je da mu se dopada Anabela Atijas i da mu je žao što ona nema deset godina manje da bi je muvao. Sve se odvijalo u radio Amneziji, kada je upala i Anabela, koja je napravila frku.
Nikola: Evo, pošto čujem da se spekuliše, sviđa mi se Anabela. Ona je žena koja je na mestu, sa kojom može da se komunicira, ostvarena je. Starija je od mene 20 godina, to je možda jedini problem, da je 10 godina mlađa.
Brendon: Ja sam prvi znao da se Orozoviću dopada Anabela. Čujem da se priča da mu se dopada Kendi, ali definitivno mu se dopada Anabela.
Anabela: Slušajte sada, svoju prikrivenu seksualnost preko mene nećete prati! Sad sam rekla i više nikada! Tu se sada stavlja tačka - sasula im je pevačica sve u lice.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Mensur se uplašio Minine mame


Mina Vrbaški imala je video-poziv sa majkom Ivanom, koja je napala Mensura da ne može da prevaspitava Minu. Iako je do sada uvek bio nabusit i malo kome je ostao dužan, Crnogorac se preplašio Minine mame, pa nije smeo da pisne. Pogled mu je bio unezveren i videlo se da mu nije svejedno i da se oseća krivim.
- Otkud potreba da nekog prevaspitavaš i menjaš? Napolju svi vide koliko je ona luda za tobom - rekla je Ivana Mensuru.
- Meni zasmetaju neke stvari i poludim tako. Ne prevaspitavam ja nju - branio se Mensur.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading