Kaže da je za njih jedino rešenje "metak u čelo": Sraman govor Edisa Fetića o homoseksualcima, čeka se odluka o kazni!

Autor: Espreso.rs

Zadruga

03.04.2020

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom jutra u dvorištu Zadruge su razgovarali Zorica Marković, Dragana Mitar i Edis Fetić, a gospodin "torta" je najblaže rečeno imao odvratne komentare koji jasno šire mržnju prema pripadnicima LGBT populacije.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Edis Fetić

Njegov govor započeo je tako što su ukućani diskutovali o odnosu Brendona i Nikole Orozovića, a on je svojim rečima stavio do znanja kako takve odnose nikako ne podržava.

I sve dok neko želi da iskaže svoje mišljenje o tome da li podržava nešto ili ne, bez obzira da li je u pravu je u redu, ali ono što je Edis izgovorio je za svaku osudu.

Na pitanje Zorice Marković šta bi uradio ako bi njegovo dete sutra bilo takvog seksualnog opredeljenja, on je povišenim tonom rekao kako bi ga se odrekao jer "to" nije normalno i nije "po prirodi".

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
O nečijoj sudbini bi da odlučuje čovek koji pred milionima vara svoju ženu, koja kući sedi sa decom

Dok je Edis govorio o tome u jednom momentu je spomenuo da je za gej ljude jedino rešenje "pištolj na čelo".

On se tu nije zaustavo, pa je nastavio sa iznošenjem gomile gluposti, ponovo je naveo kako odnos dva muškarca nije normalan i da mu se gadi, a onda rekao kako bi dve devojke mogao i da razume, ali da su muškarci koji to rade bolesnici i greška prirode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragana

04.04.2020 10:08

U nekim muslimanskim državama švaleri se kamenuju do smrti.