(FOTO) USIJALE SE DRUŠTVENE MREŽE: Evo šta Anabelina i Gagijeva maloletna ćerka Nina radi za vreme policijskog časa!

Autor:

Zadruga

03.04.2020

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas je kad je ušla u "Zadrugu 3", izjavila da je dala punomoćje i ovlašćenje da je staratelj njenih maloletnih kćerki Nine Đogani i Blankice, Andrej Atijas, dok ona boravi u Imaginarijumu.

RepublikaFoto: youtube.com/AmiG Show/Zadruga Official
Anabela i Gagi

Međutim, nastao je opšti haos na društvenim mrežama, kada se Nina Đogani, za vreme policijskog časa, uslikala i postavila sliku na Instagramu, da je kod momka, navodno van svoje kuće.

- Čuj, Andrej čuva Ninu, a ona sinoć u 1 sat iza ponoći sa dečkom kod njega. Mamice, gde ti je 14 - ogodišnja kćer (13,5 tačno). Dete, koje je puno silikona, obučena, a izgleda kao da ima 25 i to kako obučena, kao prostakuša. Jel' normalno da dete od 14 godina ide na Tenerife sa dečkom, kojem mamica potpisuje punomoć prelaska granica - pisalo je u opisu Ninine fotografije sa dečkom koju je objavila na svom Instagram profilu, a fanovi objavili na oficijalnu Fejsbuk stranicu "Zadruge".

Foto: Printscreen
Ninina objava koja je napravila opštu pometnju

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Ogi

03.04.2020 22:30

Blago njenoj majci.

Odgovori 10 1
Maxs

06.04.2020 15:28

Nek se socijalne ustanove pozabave ovim detetom. Da Srbija ne dobije jos jednu starletu.