(VIDEO) JEZIV VAPAJ! Mama, plašim se, boli me! Luna prestravljena zbog raka, Anabela je tera na hitan pregled!

Autor:

Zadruga

04.04.2020

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je sinoć plakala i povraćala, dok je Anabela Atijas tešila i govorila joj da joj ništa od ovoga nije trebalo.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna Đogani

Podsetimo, Anabela Atijas i Marko Miljković su ponovo imali fizički sukob, gde je Anabela polila Marka, za vreme "Igre istine", nakon nominacija, nakon čega je Miljković urlao na Lunu i gurao je od sebe.

Kada se malo smirila, rekla je svojoj majci da se plači svega, jer joj je Anabela na samom ulasku rekla da boluje od raka, a navodno Luna tek sada postaje svesna svega:

- Boli me dole već nekoliko dana tražim da me vode kod doktora, brinem se. J*beš sve ovo kada mi je zdravlje ugroženo, sad sam tek shvatil i plašim se svega. Boli me ovo dole - plakala je Luna.

- Nemaš čega da se plašiš, sve će biti u redu, samo treba da urade kontrolu. - govorila je Anabela.

Kako je sve izgedalo, pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Jadranko

05.04.2020 11:48

Umesto da leči ćerku ona je poslala u Zadrugu. Ili lažu da je bolesna. Brat Adem kaže da Luna nije bolesna. Velika Šefica kaža da Luna nije bolesna.