BOMBA! Kija i Sloba ulaze u Zadrugu?!

Autor: Alo.rs

Zadruga

06.04.2020

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U rijalitiju "Zadruga" trenutno najveću prašinu je podigla porodica Đogani, zbog kojih društvene mreže "gore". Svađe, tuče, nervni slomovi su nešto što najčšće gledamo u poslednje vreme od njih. Pobednica "Zadruge 2" trudi se da se izdigne iznad celokupne situacije i posmatra to sve iz druge perspektive.

RepublikaFoto: instagram.com/Zadruga - Pink.rs
Kija i Sloba

Spekulisalo se po medijima da će se na velelepono imanje useliti pobednica "Zadruge 1" Kristina Kija Kockar, i njen bivši suprug Slobodan Radanović. 

Prethodnih dana ste mogli glasati u anketi jednog portala, ko po vašem mišljenju trebao da se vrati u pomenuti rijaliti. 

Vi ste odlučili da treba da uđu zajedno, dok 35% vas misli da je već preveliki haos u "Zadruzi" pa ne treba niko od njih da uđe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vitez Koja

06.04.2020 15:38

Pa zar nisu zabranili farme, zadruge i ostale rialitije? Znači tamo može da se ulazi izlazi, okuplja, pljuje jedni drugima u lice i rade ostale gadosti? Polusvet je opet privilegovan