Isplivao dosije: Gagi ćuti i krije da Anabela ima karton na psihijatriji, zbog agresivnosti morala na lečenje?!

Autor: Star

Zadruga

07.04.2020

15:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nađa, sestra Gagija Đoganija, bezmalo je aktuelna u javnosti koliko i akteri rijalitija "Zadruga 3" s obzirom na to da sve učestalije daje intervjue u kojima uglavnom iznosi "prljav veš" Anabele Atijas.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- Anabela nikad neće podneti što me Luna više voli nego nju. Nas dve smo vezane i uvek se prvo meni javi kada ima neki problem - otkrila je Nađa.

- Ne znam zašto Anabela krije da ju je moj brat vodio kod psihijatra više puta. Ona ima tamo karton i dosije - dodala je Gagijeva sestra, ističući da je gospođa Atijas u više navrata tukla Gagija, Lunu i Ninu, kao i da je mlađu ćerku nekoliko puta izbacivala iz kuće.

- Eto, rođeno je dete htela da uguši, i to samo zato što se Nina tada dopisivala sa fanovima. Njoj je Luna uvek bila bitnija od Nine, a to mogu odgovorno da kažem jer mi se dete na to više puta požalilo - istakla je Nađa.

- Lunini fanovi su Anabeli slali pare da bi ona putovala. Odakle njoj pare kad više nigde ne peva?!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Bojan

08.04.2020 16:35

Krije, krije F.