Marijana zaključana u karantinu sa 300 LJUDI: Gore mi je nego u Zadruzi"

Autor: Star

Zadruga

07.04.2020

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne može nigde, niti ko do nje!

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marijana Zonjić

Bivša zadrugarka Marijana Zonjić nakon izlaska iz rijalitija neko vreme je bila kod svoje drugarice Aleksandre Subotić, a onda se vratila u Crnu Goru gde zbog novonastale situacije sa koronavirusom mora neko vreme da provede u karantinu.

U pitanju je, kako se navodi, kolektivni karantin smešten u jednom hotelu u Igalu, a ona će zajedno sa još 300 ljudi tu prosvesti 28 dana.

- Jedina dobra stvar u celom ovom haosu je što sam uspela da se dokopam svoje zemlje. Inače, ovaj hotel je prvo bio u jako lošem stanju. Nisu bili spremni za ovoliko ljudi, pa ni grejanje nije radilo, nije bilo posteljine, ni medicinskih sestara - pričala je Marijana.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marijana Zonjić

- Sada se situacija malo popravila. Dobijamo tri obroka od vojnika, koje nam ostave na stolici ispred sobe. Po dvoje je smešteno u sobama i zaključani smo non-stop. To jako utiče na psihu, gore je nego u 'Zadruzi', tamo sam bar mogla da prošetam, a ovde živim u četiri kvadrata - ističe ona za magazin "Star".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading