(VIDEO) Volim te najviše: Maja tešila Janjuša, a onda - POLJUBAC!

Autor:

Zadruga

08.04.2020

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon haosa koji je nastao na imanju između Tare Simov i Marka Janjuševića Janjuša braneći čast Maje Marinković, zadrugar je odlučio da i posle svega legne kraj drugarice iz garderobera.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš u zanosu

Marinkovićeva je vrtela jednu te istu priču u krug, želeći da joj Janjuš kaže da nije ljut i da nije kriva, iako joj je to nekoliko puta rekao. Maja je potom obećavala Janjušu da više neće pričati sa Tarom, niti će joj oprostiti bilo šta.

- Izvini, neću više nikada praviti haos - tvrdila je Maja.

- Greške su tvoje što si se posvađala sa sedam devojaka, a sa svakom si u kontaktu, deliš garderobu, a ne možeš očima da ih gledaš. Sa njima komuniciraš, ja ne znam šta da ti kažem. Ja koga ne mogu da gledam očima, maknem se i ne pričam ni sa kim. Ako te iko voli, ja te volim, ja imam kod kuće oko čega da se nerviram, je l' meni trebaju ove scene, da mi šilje k*rac ovde? - pričao je iznova i iznova Janjuš.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

- A je l' ti to radiš zato što mene niko ne voli? - upitala je Marinkovićeva.

- Je l' ti mene zaj*bavaš? Volim te najviše ovde... Kao druga te volim. Zar treba da te pustim sad ovde, pa posle da bude: ,,Evo, i on je šutnuo?" - uzvratio je Janjuš.

Potom su Maja i Janjuš legli da spavaju, a zadrugarka nije mogla da zaspi dok nije stavila ruku na njegovo rame, kako bi se osećala sigurnije i poljubila ga u obraz za lepše snove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading