Kakva porodica! Luna o Anabeli kao o neprijatelju: Mama plaća cenu što je gazila po mrtvima!

Autor:

Zadruga

10.04.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani optužila je majku Anabelu Atijas da joj godinama pretila time da će je se odreći, ali i da je skrenula s pameti jer je gazila po mrtvima samo radi ličnog cilja.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Luna

Naime, majka i ćerka se umalo nisu potukle tokom pitanja gledalaca i jedna drugoj su prebacivale strašne stvari. Bilo je mučno gledati kako Anabela i Luna jedna drugu časte gnusnim uvredama. Usled nervnog rastrojstva, Atijasova je gorko zaplakala, ali ni tada nije dobila ćerkinu utehu.

- Ti si mene odričeš zbog njega! Zaslužila si sve najgore u životu - govorila je Anabela.

- Ti si se mene odrekla! Ti si se mene odrekla, stalno si to govorila! Stalno si pretila da ćeš me se odreći, stalno si to radila, kunem ti se. Skrenula si, ženo, zbog svoje naravi. Uvek si gazila po mrtvima, nisi gledala na boga. Sad si došla svoje dete da gaziš. Skroz ćeš da poludiš, nećeš biti ni za sebe ni za druge - rekla je Luna.

- Ja gazim preko mrtvih? Istina je jedino da sam skrenula, ali zbog tebe! Ti si, ćerko, kriva. A to preko čega ti gaziš, govori što si se smuvala sa Markom, koji je psihopata, da bi napakostila Slobi. Znala si da će to najviše da ga boli jer je on imao sukobe sa njim. Rekla mi je to - nastavlja je Anabela.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Luna

-  To je laž! Nisam rekla - branila se Luna.

- Ti si ušla da čuvaš njegove prepone! Kaži to! Da sačuvaš ovog propaliteta. Koga čuvaš? Ko će njega? Oni ni rođenu majku ne voli, ne zagrli je kad ode u Brus da je vidi. Ti si ta koja je luda. Zaluđena lažima i slepa. Luna, ti ćeš mene praviti od blata. Kunem ti se životom tako će biti - rekla je Anabela kroz suze.

Foto: e-stock, ST/D. KADIĆ

Marko nasrnuo na Anabelu!

Kada je Anabela u nervnom rastrojstvu rekla Luni da će je gađati flašom, njen dečko Marko je odmah skočio i nasrnuo na Atijasovu.

- Nemoj ti meni u facu da se unosiš! Razumeš? Meni nećeš! Hajde, bre, odje*ite! Nemoj meni da se unosite u facu! Dalje metar od moje face da li ti je jasno? Gagi, skloni tu ženturaču. Čupa Lunu za kosu! Pretio je Marko.

- On će meni da brani da ja što sam rodila pipnem?! Da li je okej da on mene ovako gura? Ja sam nju rodila! - govorila je Anabela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anabela: Luna mi je rekla da se Marko drogira!

Prvo pitanje postavljeno Luni Đogani u emisiji "Pitanja gledalaca" ticalo se toga što je majci pričala da joj je dečko Marko Miljković narkoman.

- Kada majci i prijateljima kažeš da ti je dečko narkoman, kako misliš da drugi ne poveruju u to?

-  Ja sam isključivo kriva za svađe Marka i mame. Da, lagala sam milion nekih stvari, u besu, bilo mi je lakše, nisam razmišljala da će ljudi da kreiraju mišljenje o toj osobi ili da ću ja sebi naškoditi - rekla je Luna.

- Meni je Luna rekla da se Marko drogira i da je narkoman - šokirala je Anabela.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Marko i Jelena

Gagi: Marko će smuvati Jelenu Pešić ako Luna izađe!

Gagi Đogani je rekao ćerki Luni kada je htela da pobegne sa imanja da ne sme da ode jer se plaši da će Marko tada biti sa Jelenom Pešić.

Tokom pitanja gledalaca stiglo im je pitanje da ovo prokomentarišu, ali i Luna i Gagi su odjednom dobili amneziju iako joj je on baš tim rečima rekao.

- Nisam ja to rekao - tvrdio je Gagi, a potom dodao da se ipak ne seća.

- Kroz maglu - tvrdila je Luna.

Foto: instagram.com/atijasandrej

Andrej ostavio Anabelinu ćerku gladnu!

Andrej Atijas vodi računa o Anabelinoj mlađoj ćerki Nini, kao i o svojoj Blankici, a Marko ga je optužio da on u stvari uopšte ne brine o detetu i da ju je sto puta ostavio bez dinara gladnu jer je alkoholičar. Nina se oglasila i demantovala Markove reči.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading