BOLESNO VELIKE CIFRE! Sve je dobro smišljeno: Porodica Đogani se za javno blamiranje u Zadruzi žestoko oparila!

Autor: informer

Zadruga

09.04.2020

20:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani već treću sezonu zaredom učestvuje u rijalitiju "Zadruga", a ovog puta sa njom su u Beloj kući i mama Anabela i otac Gagi. Luna je u prvoj sezoni "Zadruge" osvojila drugo mesto i iz rijalitija je izašla prema pisanju medija, bogatija za 40.000 evra i automobil vredan 19.000 evra.

RepublikaFoto: Printscreen/youtube.com/Zadruga Official
Anabela, Luna i Gagi

Automobil je poklonila očuhu, a već kroz dva i po meseca ušla je u drugu sezonu "Zadruge". Tada je, kako se navodilo, dogovorila mnogo veći honorar, a odnela je i pobedu, te je zaradila ukupno 170.000 evra. 120.000 je iznosio ukupan Lunin honorar za 10 meseci provedenih u "Zadruzi 2", dok je 50.000 osvojila pobedom u rijalitiju.

Kako se šuška njen honorar za četiri meseca boravka u rijalitiju Zadruga 3 iznosi čak 100.000 evra.Luna je, dakle, učešćem u sve tri sezone "Zadruge" prema pomenutim pisanjima zaradila ukupno 310.000 evra, kao i automobil.

Ubrzo nakon Lune, u rijaliti se uselila i njena majka Anabela, koja je, prema pisanjima medija za to dobila honorar od 150.000 evra.

Gagi, s druge strane, ima manji honorar od ćerke i bivše supruge. Kako se piše, on zarađuje 2.000 evra nedeljno, te bi u slučaju da ostane do kraja iz rijalitija izašao sa oko 80.000 evra.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading