(VIDEO) Luna iznenadila odlukom! Evo koga je izabrala da izbaci iz kuće između Gagija i Anabele!

Autor:

Zadruga

11.04.2020

07:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nedeljama unazad Luna Đogani je u konfliktu sa majkom Anabelom Atijas, koja je u više navrata istakla da ne podržava ćerkin ljubavni izbor - vezu sa Markom Miljkovićem.

RepublikaFoto: Printscreen/youtube.com/Zadruga Official
Luna, Anabela i Gagi

Pred Lunom je večeras težak zadatak, jer je morala da bira između svojih roditelja, koji su ovonedeljni potrčci, koga od njih će nominovati.

Za ove tri godine, koliko sam ovde, ovo mi je najteža nominacija. Kakvi god da su nam roditelji, smatram da bi trebalo da budemo ponosni na njih. Smatram da su u drugim kućama mnogo gore situacije, ali vi imate pravo da nas komentarišete jer smo vam to pravo dali. Kada sam bila mala moj tata mi je bio veliki idol, divila sam se što je ni iz čega napravio nešto, mlad, poželjan... Ja sam bila jedno srećno dete, koje je imalo sve što može da se poželi. Jako sam ljuta što si dozvolio da nam se raspadne porodica, to je jedino što ti zameram. Smatram da si uradio mnogo loših stvari, pa se moja porodica raspala, u meni je ostala velika ogorčenost, tuga... - ridala je Luna

- Neke stvari koji si radio nikada ti neću oprostiti, iako sam znala u kakvom si stanju. Sećam se tog trenutka kada mi je mama u dnevnoj sobi saopštila da ćete se razvesti, ja sam želela da čitavog života budu zajedno, oni su bili odličan tim. Kada si koristio te supstance, bio si odsutan, kada sam ti jednom prilikom rekla da sam trenirala tenis šest godina, ti to nisi znao. Bio si odsutan, pravio si greške kada smo Nina i ja u pitanju. Dobio si drugu šansu, svi smo bili tu da ti pomognemo, mislim da si uspeo i da si je iskoristio na pravi način, Mislim da si sada Gagi koji su oduvek trebao da budeš. - nastavila je ona.

- Zameram ti što si se divio ljudima koji mi napolju zagorčavaju život, to ti nikada naću oprostiti, zameram ti i to što nikada nisi hteo da izneseš svoj stav prema ljudima koji su mi naneli zlo. Napokon sam srećna što mogu da ti priđem, da pričamo, sada si tata kakvog sam oduvek želela - govorila je Luna kroz suze.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Luna se prvi put majci javno izvinila, a kada je ove reči Anabela čula, završila je u suzama. Đoganijeva je na kraju u izolaciju poslala oca Gagija.

- Prvo, pre svega, želim javno, pošto nemam priliku da pričam sa njom, da joj se izvinim za sve što sam joj uradila i slagala i što sam je dovela do ovoga. Smatram da ona nije iz ovog sveta i da ona tu ne pripada. Žao mi je što nisam ćerka kakvu zaslužuješ da imaš, bila sam nekada. - plakala je Đoganijeva.

- Pre prve Zadruge sam bila totalno druga devojka koja meni svakoga dana nedostaje, ali mislim da više nikada neću biti ta devojka. Ogorčena sam na neke ljude koje gledam već godinama, ogorčena sam na samu sebe što sam dozvolila da izgubim život kakav sam imala. Poslednje čega se sećam kad sam bila srećna jeste situacija kada smo putovali na Tenerife kao porodice. Bila sam devojka koju su svi znali kao dete Gagija i Anabele koje je želelo samo da se šminka i sređuje. - nastavila je ona gušeći se u suzama.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

Svaki put kada se osećam loše imam potrebu da umrem i da me nema, mislim da sam moj život uništila i upropastila. Gadim se javnog sveta, pare se potroše, ali duša i srce ne mogu da se kupe - govorila je Luna, pa dodala:

- Moja majka je bila najbolja majka na svetu bila i ostala i uvek će biti. Niko ne može da priča kakva je ona majka, osim mene i sestara. Od mog rođenja bile smo najbolje drugarice. Uvek sam pričala da nemam najbolju drugaricu, da imam jednu jedinu, a to je moja mama. Bila je tu i kada sam bila i najbolja i najgora. Svi oni koji su govorili da treba da me se odrekne kada sam radila sve te stvari, mislim da su to loši ljudi. Ne postoji stvar zbog koje bih se ja stidela svog deteta. Smatram da sam mnogo pogrešila što se tiče mame i što sam je lagala. Žao mi je što sam ti zagorčala život ove tri godine, nisam to želela, nije mi bila to namera. Ušla sam u "Zadrugu 1" kao devojčica koja je želela da iskusi neko iskustvo, nisu mi bile bitne pare, a za sedam dana sam usr*la sebi i vama život - pričala je Luna plačući.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading