DRAGANA MITAR ABORTIRALA EDOVO DETE: Modelsica krije surovu istinu od Fetića!

Autor: Top gossip

Zadruga

11.04.2020

14:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mitar krila je od svih, pa i od partnera Edisa Fetića Ede da je letos abortirala njegovo dete.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edo i Dragana

Ona je nakon zajedničkog letovanja saznala da je u drugom stanju, ali nije želela da mu to kaže. Sama je donela odluku, zbog koje se ponekad i pokaje, tvrdi izvor.

- Po izlasku iz prošle sezone "Zadruge" Dragana i njen bivši muž Siniša odlučili su da stave tačku na svoj brak i svako nastavi svojim putem. U to vreme Edo joj je bio najveći oslonac i podrška, zajedno su otišli na letovanje, gde je ona ostala u drugom stanju. Kada su se vratili u Beograd, Dragana je odmah posumnjala da je trudna, osećala se malaksalo, imala je jutarnje mučnine, ali nije želela da paniči. Sačekala je da vidi da li će dobiti ciklus, međutim kada je on izostao, kupila je test i bio je pozitivan. Ona je razmišljala da li to uopšte da kaže Edu, plašila se da će je on primorati da rodi dete ili da će je ostaviti ako to ne učini. Sa druge strane on je još uvek u braku, ima troje dece sa drugom ženom. Dragana ga voli, ali svesna je da to nisu idealne okolnosti za formiranje nove porodice, a i smatrala je da bi prerano uleteli u nešto na šta nisu bili spremni. Ona je prvo želela da kaže Edu, ali kako su se oni u međuvremenu posvađali, odustala je od toga. Ništa mu nije rekla, samo je jedan dan zakazala abortus i obavila to. Smatrala je da nije zaslužio ni da zna za bebu, ali kasnije je počela da žali zbog toga, dvoumila se da li da mu kaže, ali bila je svesna da bi samo napravila još goru situaciju, on bi se sigurno naljutio što je to sakrila od njega, bez obzira da li bi podržao njenu odluku ili ne - priča izvor, pa nastavlja:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Edo i Dragana

- Oni često u rijalitiju pričaju o deci, kako bi voleli da imaju makar jedno zajedničko, bez obzira što su oboje ostvareni kao roditelji i sigurno da je Dragani teško u nekim momentima zbog te tajne. Pre ulaska u rijaliti, njih dvoje su se posvađali jer joj je on obećao da će završiti papire oko razvoda i pokrenuti taj postupak, ali to nije uradio, iako već godinama unazad, od kada se poznaju govori kako će to da sredi. Možda bi ubrzao proces da je znao kroz šta ona prolazi - kaže dobro obavešteni izvor blizak Dragani.

Inače, nedavno je Mensur Ajdarpašić u Zadruzi rekao da zna ljude koji su u Crnoj Gori plaćali druženje sa Draganom, a nedavno je jedan od njenih bivših ljubavnika čak nezvanično pričao da je baš na taj način Dragana i upoznala Eda. Navodno, on je nju po preporuci upoznao i platio da sa njim provede noć, a onda se zaljubio i tako je krenula njihova veza.

Šta je u tome istina , čućemo iz prve ruke kada Dragana i Edo izađu iz Zadruge.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading