Nisam smela da pričam sa ljudima, ali sve sam videla: Zorica izašla nakratko iz Zadruge, pa svima prenela kakvo je stanje u klinici zbog korone, učesnici rijalitija zanemeli!

Autor:

Zadruga

15.04.2020

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica i učesnica rijalitija "Zadruga", Zorica Marković imala je priliku da zbog zdrvastvenih problema napusti Belu kuću.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zorica Marković

Dešavanja koja je primetila po izlasku sa imanja pevačica je podelila sa Milicom Kemez.

- Milice, izašla sam iz "Zadruge" i odveli su me u jednu ambulantu. Ja naravno nisam imala pravo da pričam sa ljudima, ali sam uspela da čujem. Prosto bila sam tu, nisam mogla da ne čujem. Ljudi su, ali Milice, svi ne samo neki, pričali kako je naš predsednik uradio lavovski posao da bi spasio državu od koronavirusa. Stvarno, ja sam ostala zatečena. Toliko se taj čovek trudi, toliko su ga nahvalili da nisam mogla da verujem. Eto to me malo smirilo jer eto sad imam potvrdu da je sve u redu i da ne treba da dižemo ikakvu paniku. Svaka čast predsedniku - rekla je Markovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading