Baki B3 brani Anabelu: Ona nije loša osoba, samo je psihički obolela!

Autor: Kurir Stars

Zadruga

15.04.2020

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati reper objašnjava ponašanje svoje bivše snaje u „Zadruzi 3“ i opisuje zašto njena ćerka Luna neće uspeti kao pevačica.

RepublikaFoto: instagram.com/baki_b3_official
Baki B3

Bliski rođak glavnih aktera rijalitija „Zadruga 3“ Baki Đogani, poznatiji kao Baki B3, pomno prati dešavanja u kojima učestvuju njegov stric Gagi, sestra Luna Đogani i bivša snaja Anabela Atijas.

On priznaje da gleda Zadrugu 3, više nego prethodne dve sezone, prvenstveno zbog porodice, odnosno Gagija zbog kojeg brine, a kako je naveo, ne krivi Anabelu zbog njenog ponašanja.

- Ne krivim je. Ako je neko psihički loše, ne možete reći da je loša osoba ili majka. Anabela je bolesna, treba joj pomoći, odvesti je na lečenje. I sama je pričala da je i njena majka imala psihičke probleme, moguće da je to genetski - rekao je Baki i stao u odbranu brata Đoleta za kojeg je Atijasova rekla da je kriv za njen brak sa Gagijem Đoganijem:

RepublikaFoto: ST/Dragan Kadić
Anabela Atijas

- To su gluposti. Oni su bili samostalni, niko im se nije mešao u posao i život, pogotovo ne Đole. Gagi je bio frontmen Fanki Džija, on je pravio imidž, birao pesme. Naravno, i Anabela je učestvovala, slikala se i ostalo - rekao je on i tvrdio kako Gagi pred njim nikada nije udario svoju bivšu suprugu:

- Ne. Često sam bio kod njih, prisustvovao njihovim svađama koje su bile toliko žustre da sam morao da izvodim Gagija da prošeta. Ali nijednom je nije udario dok sam ja bio tamo, kunem vam se - rekao je Baki B3 i dodao da Luna nikada neće imati uspešnu karijeru:

Foto: instagram.com/baki_b3_official
Luna, Gagi i Baki B3

- Nema ništa od toga. Danas svi pevaju i sve kratko traje. Vlasnik jednog kluba mi je rekao da je nezadovoljan Luninim nastupom. Došlo je mnogo ljudi, ali nije bila dobra atmosfera - rekao je on, a potom pohalio Kiju Kockar:

- Ne peva loše, ima harizmu, ali i to je instant. I Anastasija Ražnatović je bila atrakcija sa prve dve pesme, pa je sad malo ima, pa opet nema. Brzo je pojede vreme - rekao je Baki B3.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Dragiša

16.04.2020 07:26

Baki B3: -Luna nikada neće imati uspešnu karijeru:

Odgovori 11 0
Lune

16.04.2020 07:36

Baki B3: -Kija ne peva loše, ima harizmu, ali i to je instant. I Anastasija Ražnatović je bila atrakcija sa prve dve pesme, pa je sad malo ima, pa opet nema. Brzo je pojede vreme

Odgovori 10 0