JAČI OD SVEGA! LUNA: Anabela nas neće rastaviti, UDAĆU SE ZA MARKA POSLE ZADRUGE!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki hrišćanski praznik obeležava se i u rijalitiju "Zadruga 3", pa su tako ispred objektiva Srpskog telegrafa pozirali Luna Đogani i Marko Miljković. Ovaj ljubavni par je bio vidno raspoložen i pored svih nedaća koje ima u poslednje vreme, a mi smo ih uslikali baš u trenutku kada se tucaju jajima.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Marko

Đoganijeva nam je otkrila šta je poželela za Vaskrs, kao i njen dečko Marko. Nakon turbulentnih dešavanja u rijalitiju, nakon što je Anabela Atijas ušla u Imaginarijum, oboje su zaključili da najzad osećaju neki mir, valjda zbog tog prazničnog duha, koji nosi Vaskrs.

- Mi se zaista volimo, ali nam drugi stvaraju probleme i ne daju nam da budemo srećni. Uvek se neko meša i uvek mora neko da nam soli pamet. Nas niko neće rastaviti, pa ni moja majka Anabela. Za Vaskrs imam samo jednu želju, a to je da se strasti smire, da sve bude dobro i da Marko i ja ceo život provedemo zajedno. Mislim da je naša veza dosta ojačala i da smo spremni da je krunišemo brakom, što ćemo i uraditi nakon rijalitija. Nadam se da će moja mama uvideti da greši i da će se situacija između nje i Marka srediti jer to mi je još potrebno za potpunu sreću - Luna je kao iz topa otkrila svoju želju za najradosniji praznik, a Miljković se nadovezao:

 Luna: Mislim da je naša veza dosta ojačala i da smo spremni da je krunišemo brakom

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela i Luna

- Ja Lunu mnogo volim i ona je devojka s kojom želim da budem. Imali smo velike probleme i još ih imamo, ali se nadam i evo na Vaskrs želim da se ti problemi reše. Nekako verujem da ćemo Anabela i ja ispeglati odnose i da će ona shvatiti da ja njenoj ćerki želim samo najbolje. Spreman sam da živim s njom i da sutra imamo i decu. Zbog svega toga je bitno da Lunina majka i ja budemo u dobrim odnosima. Trenutno je loša situacija, ali verujem da će jednoj majci uvek biti na prvom mestu ćerkina sreća, te da će popustiti i da ćemo mi na kraju biti jedna srećna porodica.

 Marko: Verujem da ćemo Anabela i ja ispeglati odnose i da će shvatiti da Lunu volim

Foto: Printscreen

Ana i David: Sledeći Vaskrs slavimo sa bebom!

Ljubavni par Ana Korać i David Dragojević su za najsrećniji hrišćanski praznik pozirali ispred naših objektiva, a za Vaskrs su poželeli da sledeći dočekaju u proširenom sastavu, tj. da se ostvare u ulozi roditelja.

- Ana i ja zaista uživamo u svakom danu i mnogo se volimo. Ona je žena za koju bih ja uradio sve na ovom svetu. Za Vaskrs imam samo jednu želju, a to ja da postanem otac - rekao je David, a Ana je dodala:

- Posle ovoga što je moja ljubav rekla kako da ne kažem za sebe da sam najsrećnija žena na svetu. Moja želja je ista kao i njegova, te ćemo se potruditi da sledeći Vaskrs slavimo sa našom bebom.

Mina: Mensur mi je dar od boga!

Mina Vrbaški je za Srpski telegraf pozirala za Vaskrs i tada nam je otkrila da je njena najveća želja upravo njen dečko Mnsur Ajdarpašić. Iako smo bili svedoci brojnih njihovih svađa, starleta tvrdi da je Mensur pravi dečko za nju i da jedino pored njega može da se skrasi.

- Znam da će mnogi reći da nisam normalna, ali ja zaista mislim da mi je Mensur dar od boga. Žestoke svađe i uvrede su iza nas. Mnogo ga volim i zahvalna sam bogu što mi ga je poslao. Za Vaskrs želim da zauvek ostane pored mene i da me voli kao i do sada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Brka

17.04.2020 05:11

'Oćeš sigurno.

Odgovori 28 0
Čeda

19.04.2020 05:42

@Brka - Ahahahaha!!!!!

Branko

18.04.2020 20:32

Luna nije spremna za brak. Ne zna da kuva, čisti, pere, sprema stan. Ne zna da brak znači ljubav, zajednicu dva bića kao jedno telo, slogu, popuštanje i praštanje. I još mnogo toga. Ja sam u braku 47 godina i znam da se nikada nismo jako svadjali i želeli razvod.

Odgovori 10 0