Mini umalo da se sloši: Menur dobio poziv od brata, on je izvređao!

Autor:

Zadruga

19.04.2020

07:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugari su sinoć dobili misteriozni izazov Velikog šefa, za koji je trebalo da se prijave sedam dobrovoljaca. Nakon što su se prijavili, Veliki šef im je poručio da svih sedmoro dobijaju pozive sa porodicom, zbog čega je usledila eksplozija emocija u Beloj kući.

Foto: youtube.com/Zadruga Official
Mina i Mensur pričaju sa njegovim bratom

Poziv je dobio i Mensur Ajdarpašić, a on je pozvao svog brata.

- Šta plačeš, kukaš. Kakva Mina šta je to, razočarao si me totalno. Je l' moguće ovo? Što plačeš, što kukaš? Nije ona jedina devojka na svetu, šta ti je? Šta si se zaljubio, je l' moguće da ovo radiš? Uozbilji se malo, pusti te priče - pričao je njegov brat.

- Kuku, kako si, gde si, gde mi je Šeki, gde si to, gde mi je majka - pitao je Mensur.

- Majka je dobro, pravi pare. Što se ne makneš od te Mine, je l' ona jedina devojka tamo? Ti nisi svestan šta radiš. Bolje da ne znaš kako to deluje napolju. Najbolje da je ženiš i da je dovedeš ovamo. Ne činiš mi se nikako, samo plačeš, kukaš, razočarao si me. Nije Mina jedina devojka - pričao je njegov brat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading