Molim vas, spasite ove žene, njima nije dobro: Nataša apeluje na javnost da izvedu Lunu i Anabelu iz Zadruge i odvedu ih na lečenje!

Autor:

Zadruga

20.04.2020

13:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Đogani podišu veliku prašinu ovih dana zbog sukoba u rijaliti šouu Zadruga, podotovo Anabela Atija i nejna ćerka Luna.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna i Anabela

Pevačica je kivna na ćerku jer je u vezi sa Markom Miljkovićem, koji po Anabelinom mišljenju psihički maltretira i iskoriščava Lunu.

Zbog toga dolazi do brojnih verbalni, ali nažalost i fizičkih obračuna, te se jedan takav desio baš na Veliki petak, kada su se Anabela i Marko sukobili, a Luna počela da razbija šolje i vrišti iz petnih žila.

Tada je Anabela preko stola kako bi ćerki "očitala bukvicu" i nastao je još veći haos.

Sknadalozno ponašanje nekada popularne pevačice šokiralo je ne samo gledaoce ovog TV formata, već i one koji ne prate konstantno Zadrugu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Gardašević (@njezvanova) on Apr 8, 2020 at 2:40am PDT

Jedna od njih je i instagramerka Nataša Gardašević, poznata i kao Njezvanova, te se na svojoj platforni oglasila povodom ove situacije. Ona nije osuđivala Anabelu i Lunu, te je apelovala na javnost da im pomogne i izvuku iz rijalitija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nataša Gardašević (@njezvanova) on Apr 20, 2020 at 3:11am PDT

- Pratite me, većina, godinama i znate da prezirem rijalitije, da ne gledam televiziju i ne sudelujem u estradi. Zasto sam odlučila da ovo danas okačim ? Objasniću. Ovo je vidna psihička nestabilnost. Ovde više nije reč samo o nemoralu i neukusu, što estrada većinom jeste. Ovde se mentalni poremećaji plasiraju kao normala. I umesto da se pomogne ljudima kojima je, vidno pomoć potrebna, šta radi medijska industrija? Zatvara ih kao zamorčiće, podgrejava poremećaje ponašanja i snima ih da bi im se podrugivala masa, a sve u cilju porasta gledanosti. Medijska industrija je industrija smrti. Ovoj devojci je potrebna pomoć, isto kao i njenoj majci. Izrugivati su tuđem problemu je neljudski. Najviše ćete im pomoći kao publika tako što nećete biti više gledaoci ovih monstruoznih, degutatnih i poremećenih sadržaja. Ovo je moj ljudski apel da se angazuju stručnjaci za mentalno zdravlje da se ovim ženama pomogne. Nije kritika, već apel za pomoc. Hitno je! Kao neko ko radi kampanju o važnosti mentalnog zdravlja, osećam se pozvanom da predložim da se pomogne svakome kome je pomoć vidno potrebna. Hvala - napisala je Nataša u opisu svog profila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Branko

20.04.2020 20:16

Možete pokušati da ih izvadite ali nećete uspeti. Oči će da vam izvade ali neće da izadju iz Zadruge ni da im platite.

Odgovori 11 0
Sasa

22.04.2020 12:09

Lunin problem je jasan svima. Vec 3 godine nacija gleda lunu...i frizider kad otvorim ocekujem da vidim lunu ili nekog od porodice Djogani... Psihilozi bi trebali da joj pomognu ako je moguce. Devojka ima jasan problem sa nimfomanijom. Ako je bez sexa duze od 2 dana pocinje histerija i agresija...a sad kad su joj tu roditelji problem je jos veci.