Oglasila se Čolakova majka nakon što je uživo videla dramatičan raskid Ivane i Baneta: Iznela šok informacije o nesuđenoj snajki

Autor: Pink.rs

Zadruga

20.04.2020

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bane Čolak nije poverovao u informaciju da ga je Ivana Krunić ostavila, koju je dobio sinoć u emisiji "Pitanja novinara". Ipak, danas mu je brzo sve postalo jasno kada je Ivanu Krunić ugledao na video-pozivu i čuo njene reči.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane i Ivana

Ivana mu je bez dlake na jeziku sve sasula u lice - između ostalog priznala mu je da je od nje pretvorio zombija, da ju je izmanipulisao, te da je pregledala sve video snimke i sama se uverila u razloge zbog kojih su njeni roditelji otpočetka bili protiv te veze.

Banetova majka Jasmina je ranije priznala da ne može ni da nasluti koji je razlog ovakve Ivanine odluke, a sada, kada je imala priliku da uživo isprati njihov dramatičan razgovor i raskid, utiske je sumirala:

- U šoku sam! Ne znam šta da mislim... Uvek sam je izdvajala od svih devojaka. Drago mi je da mu je bar u oči rekla šta je imala. Počinjem da sumnjam da sada i dalje radi samo na marketingu i sopstvenoj promociji, jer i loša reklama i loša priča je dobra reklama, što me donekle razočarava. Sada više mislim o mom sinu i vremenu koje je pred njim u rijalitiju. Svakako, Ivana je u biti dobra i lepa devojka, a rijaliti se igra i napolju, izgleda. Svako dobro joj želim - bilo je sve što je Jasmina imala da kaže.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Jasmina Čolak

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
bgb

20.04.2020 15:14

umorna je!!!

Odgovori 16 0
psihijatar

20.04.2020 16:19

Pa zar i ti ne igraš rijaliti napolju??? Bolje da si vaspitala sina, ne da bude ''poznat'' nego da bude normalan, muškarac, pažljiv, iskren..... e jadna si!!!

Odgovori 14 1
Ruska

20.04.2020 19:29

Draga Ivana , zahvali se Bogu sto si sada izasla . Da si ostala , jos 2 meseca , ko zna u kakvom stanju bi izasla ... naravno jos gorem !!!

Odgovori 10 1