SUKI DAVIDU SPREMA SAČEKUŠU ZBOG PREBIJANJA ANE: Seoski kompleksaš će adekvatno da se KAZNI kada izađe iz Zadruge!

Autor: pink.rs

Zadruga

22.04.2020

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni biznismen iz Rijeke Suad Keserović Suki ostao je zatečen kada je pročitao tvrdnje bivšeg zadrugara Miljana Vračevića da je na Anu Korać navodno zimus fizički nasrnuo David Dragojević, zbog čega je rešio da je uzme u zaštitu.

RepublikaFoto: instagram.com/suki_keso
Suki sa Anom Korać

Suki, o čijem se odnosu sa Anom mnogo pričalo u drugoj sezoni "Zadruge" gde joj je čak za rođendan poslao 101 ružu, zbog čega je David pobesneo i napravio skandal, odlučan je u nameri da se s Dragojevićem obračuna po njegovom izlasku iz rijalitija, ukoliko se utvrdi da su navodi Miljana Vračevića istiniti.

- Ja sam šokiran! Ja sam mislio da se njih dvoje vole. Ako je to istina, čim David izađe ja šaljem delegaciju u to njegovo selo da ga ljudi eksperti za takve stvari ispitaju i adekvatno kazne. Ana je moja drugarica i sigurno neću dozvoliti da seoski kompleksaš, koji ide na botoks i kvarcuje se, svoje komplekse leči na njoj - poručio je Suki.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading