(VIDEO) GORI INTERNET! Istina o Luninom raku?! Anabela se poverila Đedoviću i otkrila DETALJE!

Autor:

Zadruga

24.04.2020

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anabela Atijas je, nakon ulaska u "Zadrugu 3" izjavila uživo u programu da Luna Đogani ne može da ima intimne odnose sa Markom Miljkovićem, jer ima navodno rak. To je Lunu bacilo u krevet, te je dpresivna i van života, misleći da je boolesna. Oglašavala se porodica Đogani, brat Adam Đogani, te javn demantovao ikakvu Luninu bolest, navodeći da Anabela sve laže da bi navodno razvojila Lunu od Marka.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela

Pre nekoliko dana, Anabela je sedela sa Markom Đedovićem i Tarom Simov i poverila im se. Ona je govorila o svojoj prošlosti, te iznela jezivu tajnu, da je njoj njena majka rekla da ima rak, kako bi je zadržala pored sebe.

Momentalno su gledaoci povukli paralelu između Anabele i njene majke i Lune i Anabele, da je možda to bio cilj Lunine majke, kada joj je saopštila vest da ima neizlečivu bolest, koju do sada nije porekla.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Branko

24.04.2020 19:27

Pretpostavili smo da je odvela Lunu kod svog ginekologa koji je nagovoren da da lažnu dijagnozu.

Odgovori 20 0
Dolores

24.04.2020 21:47

Laže čim zine, glumi, manipulira, navodno vani glasaju za nju. Čista laž, pa samo treba čitati komentare ispod video klipova, narod je mrzi upravo zato što je zla i manipulatorica.

Odgovori 13 2