(VIDEO) MILJANA REŠILA DA OTKRIJE SVE! Mali Željko je ne prepoznaje i ne gleda je kao majku, a EVO šta se desilo sa Zolom!

Autor:

Zadruga

26.04.2020

18:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić nedavno je raskinula sa rijaliti dečkom Lazarom Čolićem Zolom, optuživši ga da ga je zatekla kako ušmrkava kokain u njenom domu u Nišu, zbog čega ga je isterala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Miljana Kulić

Njih dvoje su nekoliko dana pre toga diskvalifikovani iz "Zadruge 3", a od incidenta, Zola je nestao - nema ga na društvenim mrežama (ne zna se da li je Instagram profil ugašen ili privremeno sakriven, dok je njegov i Miljanin Jutjub kanal ugašen), ne oglašava se u medijima, a ni Miksi ga nije spominjala.

U sinoćnjem lajvu na Instagramu, Nišlijka je ponovo izbegavala da govori o Čoliću, ali je indirektno pričala o njemu, šta joj se dešavalo posle četvrtka i raskida i požalila se da je pogrešila što je zbog njega pristala da pre vremena izađe iz šimanovačkog šoua. Takođe, ona je otkrila da je njen sin ispaštao zbog toga što je ona bila nesrećna u vezi sa Lazarom.

- Napravila sam najveću glupost što sam izašla iz "Zadruge 3", kao najveća budala dva meseca pred kraj. Ipak, postala sam svesna sebe, da sam živela nestvaran život, da je to ostavilo psihičke posledice. Imala sam po ugovoru koliko moram da učestvujem u programu, te nisam mogla da budem 24 sata sa Željkom. Nisam brinula o njemu fizički, veći pretežno samo u mislima iako sam neretko napuštala program da odem da vidim kao je. Sada želim da to vreme nadoknadim i da se naviknem na njega i da vremenom shvatim da sam ja tom malom anđelu majka (iako sam toga svesna, ali moram to bolje da osetim) - započela je Kulićeva i potom objasnila kako se oseća nakon raskida sa Zolom:

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic

- Mene je ubijalo u pojam što sam bila u rijalitiju i nisam vreme provodila sa sinom i kao da nisam mogla da poverujem da ja, doskora devojčica, imam tako zlatno dete. Kao da to sanjam, da to nije moguće, da to dete nije moje. Iako sam svega toga bila svesna, naravno. Zato sam do četvrtka, znate šta se tada desilo (raskid sa Čolićem), bila tužna i to je moje dete osećalo. To se promenilo i moj sin sada oseća moju sreću, zadovoljan je i nije tužan.

Da sam nastavila da živim životom kojim sam živela do četvrtka, ova pesma bi bila moja autobiografska. Ali ipak svako bira svoj put i sreću - rekla je ona i zapevala Cecinu pesmu "Šteta za mene":

- Stvarno šteta za mene, a mogla sam ja da budem sve, a nisam, šteta je. Svi su hteli mi dobro, a ja sam birala za sebe samu najgore, šteta je, šteta je, šteta za mene, što znala sam da sklonim se, drugom da krene. Ma, ne voliš ti mene - posvetila je ona Zoli Cecinu numeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanko

27.04.2020 07:58

Dete prepoznaje majku u ženi koja ga hrani i neguje.