SKANDALOZNA IZJAVA Lune Đogani na račun Andreja Atijasa ZGROZILA REGION: "Kad me pipao i molio me..."

Autor:

Zadruga

26.04.2020

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani je tokom još jedne svađe u nizu koju je imala sa svojom majkom Anabelom Atijas, iznela šokantne tvrdnje na račun pevačicinog bivšeg supruga Andreja Atijasa.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Luna

Tokom svađe između majke i ćerke koja već dugo traje umešao se Lepi Mića, koji je branio Anabelu i oštro osudio Lunu zbog njene veze sa Markom Miljkovićem, a onda ju je okrivio da je Slobi Radanoviću upropastila brak.

- Mene je sramota Lune Đogani, javno izjavljujem, evo - rekla je Anabela, a potom se umešao Mića.

- Ona kaže ne mešaj se u brakove, a rasturila je brak - izjavio je Mića misleći na Lunu.

Šta je trebalo, u moj da se mešaš? Mešaj se tati svom tamo, narkomanu - rekla je Anabela ćerki, posle čega je Luna izgovorila nešto što je šokiralo sve.

- Kada me je pipao i molio me, ma 'ajde... - izjavila je Luna u jednom trenutku, ali je izgledalo kao da se posle toga ipak ujela za jezik i prećutala sve što je želela da kaže.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Vaska

26.04.2020 20:57

Komunizam. Svi smo naši, samo jaši.

Odgovori 20 0
Milan

27.04.2020 07:47

Bez "uzbudženja". To je kod njih normalno. Anabela prozvala Lunu da je svingerka sa Markom i ocem Gagijem. Luna izjavila da je pušila sa majkom i očuhom i da su se posle dugo u noć smejali i na kraju svi zaspali zajedno. A šta su radili opijeni nije pričala.

Odgovori 17 1
Zlatko

27.04.2020 14:52

Luna je je pričala u Z1 kako joj je očuh dobar frajer i kako je bila sa njim.

Odgovori 11 1
Milko

27.04.2020 15:03

Pa sama Luna je pričala kako joj je očuh dobar frajer. Javna tajna je da ga je Anabela već 2 puta tukla zato što ga je zaticala sa Lunom.

Odgovori 11 1