Ne znam šta joj sad smeta moj sin: Natalija šokirana nakon izjave Anabele Atijas!

Autor: IDJ

Zadruga

30.04.2020

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Natalija i Sani "Trik FX" otvoreno su govorili o njihovom odnosu sa porodicom Đogani koja je trenutno u rijalitiju "Zadruga 3", pošto ih tamo pominju iako nisu deo toga.

RepublikaFoto: youtube.com
Natalija TRIK FX

Sani je progovorio o Anabeli, koja je pričala o njemu u Zadruzi.

- Što se tiče te gospođe, devojke, žene ili šta već stvarno me ne zanima. Nije me zanimala 20 i kusur godina, niti me sada zanima. Kada novinari zovu, non stop pitaju nešto u vezi sa njom. Ja nju ne poznajem, niti sam ikad poznavao, niti sam se ikad družio sa njom. Zašto bih nju komentarisao - rekao je Sani.

Natalija se nadovezala, jer ju je Anabela pomenula u negativnom kontekstu, kao i njenog sina.

- Nisu prijatne stvari. Ja sam se stvarno šokirala i za Vesnu kada je rekla. To je ispalo kao da je neko Vesnu pokupio ispod plavog mosta, a ne ispod mosta gde je devojka živela u kući. Što se tiče mog sina, ja sam se stvarno šokirala i rekla sam da zaista nemam komentar. Uopšte ne znam kako je njoj ta rečenica uopšte pala na pamet, odakle njoj to, koliko tvoj mozak mora da bude... I dalje sam u šoku. Ne znam što joj smeta moj sin - dodala je Natalija.

RepublikaFoto: RTV Pink, S. Kojić
Sani TRIK FX

Sani je potom priznao da je on bio u veoma dobrim odnosima sa Gagijem.

- Meni smeta to što smo mi sa Gagijem bili jako dobri unutra i evo kažem da ću sa njim biti dobar i kada izađe. Bolji nego u onom periodu dok je bio sa Anabelom, jer je on stvarno jedan dobar momak i čovek - kazao je on, a Natalija je nastavila:

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Anabela Atijas

- Duhovit je, blesav, prošao je i naučio. Mi se nadamo da će ostati takav kakav jeste i da kada bude izašao da neće imati posledice od svega ovoga. Vidim da on jadan više ne zna na koju će stranu, on se rasteže. Svi se oni rastežu na milion strana i pokušavaju da balansiraju, ali to je zaista teško. Da se ne sladimo, to je zaista nesreća jedne porodice i nikome na svetu ne bih to poželela. Volela bih da se izglade odnosi, pogotovo zbog deteta koje ni za šta nije krivo i kome zaista treba pomoć. Oni su ljudi koji imaju 50 godina, prošli su sito i rešeto. Njihov mozak bi trebalo da razmišlja na neki drugi način. Dete ni za šta nije krivo, jer ono ceo život gleda mamu i tatu kako se svađaju i još su to našli javno da rade. Kad god su u pitanju deca, ja sam na njihovoj strani - rekla je iskreno Natalija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kuki

30.04.2020 18:32

Anabeli svako smeta. Ona nema prijatelja ni medju rodjacima.