PROCURILA SMS PREPISKA! Zilha priznala da je imala se*s sa Edom pred njegov ulazak u "Zadrugu"!

Autor: Pink.rs

Zadruga

30.04.2020

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mesecima Edis Edo Fetić iz Novog Pazara na stubu je srama zbog toga što je javno prevario, ostavio i ponizio još uvek zakonitu suprugu Zilhu Karišik Fetić i pred milionima gledalaca završio s ljubavnicom Draganom Mitar u rijalitiju "Zadruga".

RepublikaFoto: instagram.com/dragana_mitar/youtube.com/printscreen/instagram.com/zzilhaaa
Dragana, Zilha, Edis

Fetić, koji ne zna šta ga je snašlo otkako mu je juče, baš na godišnjicu braka sa Zilhom, stigla misteriozna torta, uvek se branio ističući da Zilhu nije prevario s Draganom, budući da se od Zilhe navodno emotivno rastao mnogo ranije, što je laž.

Iako je poznato da ga je upravo Zilha ispratila u "Zadrugu", Edo se uvek branio tvrdnjama da mesecima unazad sa suprugom nije bio ni u kakvom odnosu, da su se emotivno razišli, što je slagao! Dokaz da je laž sve što govori jesu Zilhine privatne prepiske, u čiji su posed došli beogradski mediji.

Edova supruga priznala je da je poslednji put bila intimna sa suprugom noć pre njegovog ulaska u "Zadrugu", gde je došao da bi bio sa švalerkom. Isto tako, Zilha je ispričala da je spavao kod nje u stanu, te da nijednog trenutka nije mogao da nasluti da se Edo od nje "emotivno razišao", kao ni ona od njega.

RepublikaFoto: instagram.com/zzilhaaa
Edis i Zilha

- Noć pred "Zadrugu"... Kad je ona ušla i pred "Zadrugu", bio kod mene u stanu i kleo se da je "Zadruga" i ona laž, srpdnja... Spavao kod mene i otišao da uzme stvari i zvao da pođem u Beograd. On bi iz mog kreveta išao kod nje i obratno, kada sam ja bila u kući... Nikada nisam primetila da me kao ne voli i da je emotivno razdvojen. Laže! Bio je sa mnom, spavao, to i drugovi znaju - napisala je Zilha.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Električar

30.04.2020 20:37

Edo lažov notorni kao i švaler Sloba.

Odgovori 10 0