ŠOKANTNO! GASTOZ PROGOVORIO O AFERI SA ĐOGANIJEVOM: Ja sam Luni slaba tačka, Marko bi je izbo nožem da može!

Autor: Milica VELJKOVIĆ

Zadruga

03.05.2020

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli su u "Zadruzi 3" vezu dugu godinu dana i tri meseca, kada se otkrila afera koju je ona imala sa Nenadom Marinkovićem Gastozom pre ulaska u rijaliti. Đoganijeva, koja je prvo negirala da se viđala sa pevačem, menjajući iskaze više puta, pod pritiskom je priznala kada su isplivale sve njene laži. Gastoz je prokomentarisao haos koji je nastao u Šimanovcima pošto je neočekivano postao glavni akter događaja iako nije u rijalitiju.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen/AmiG Show
Luna, Marko, Gastoz

Nenad je za Srpski telegraf rekao da ga je Luna razočarala, ali da je žali zbog toga što su je roditelji i dečko uništili. On je istakao da Đoganijeva nije umela da se snađe.

- Sve je preforsirano. Meni je Lune žao. Šta sam sve čuo da pričaju u "Zadruzi", rekao sam sebi da bukvalno ni sam više ništa ne znam. Stalno neke poruke, da sam ja ovakav, da je naše društvo ovakvo, evo sada se i Stefan Šebez oglasio na Pinku... Ja stvarno ćutim i stojim sa strane i ne želim da ja nešto pričam zato što znam da svakog sranja za tri dana dosta, sve će to da se stiša, proći će. Ja sam Luni slaba tačka, to su kopci osetili, sad je ne puštaju na miru ni Gagi i Anabela i bukvalno kao kopci bam-bam njoj u glavu. Uopšte ne misle na njeno mentalno zdravlje. Gagi i Anabela su psihički uništili Lunu, niko ne mari za to kako se ona oseća - rekao je Nenad.

RepublikaFoto: youtube.com/Gasttozz
Gastoz

Marinković je priznao da Luna nije govorila istinu kada je njihov odnos u pitanju, ali i da više osuđuje Miljkovićevo ponašanje od njenog.

- Okej, možda je nešto slagala, možda nije, ali Marko, kada bi mogao, izbo bi je nožem. Luna se zbog njega kljuka lekovima za smirenje. Ali to je sve rijaliti, kada ti vide slabost, a znaju da je pobednica prošle sezone, samo hoće što pre da je useru. Eto, to je ono što ona možda shvata, u stvari ne, iskreno, ja mislim da ona ne shvata. Jer da ona ima u glavi to što ja sada pričam, ona se ne bi tako postavila nikad. I mnogo bolju priču bi napravila, pa makar sve slagala ili ne. Ali u nekim koracima su se zaje*ali. Tamo u "Zadruzi" treba imati nekog svog u timu jer, generalno, koga boli ku*ac da li je uvek istina ili ne, pa zar mislite da sam ja u ovim mojim rijalitijima uvek istine pričao - završio je Gastoz.

Nenad: Znaju da je pobednica prošle sezone, hoće što pre da je useru

RepublikaFoto: Prntscrin
Marko i Luna

Podsetimo, cela svađa počela je od toga da se Luna Đogani videla sa Nenadom Marinkovićem, a Ana Marija Smiljanić je obelodanila detalje njihovog susreta. Usledile su svađe Lune i Marka Miljkovića, u kojima su učestvovali i Anabela Atijas i Gagi Đogani. Pod pritiskom dečka, roditelja, novinara i zbog straha da ne izgubi dečka, Luna je na kraju ipak priznala da je bila kod Gastoza, ali je rekla da je bila sa drugaricom, izvesnom Jelenom. Međutim, Nenadov drug Stefan Šebez javno je otkrio da je Luna bila sama u stanu sa trojicom muškaraca, među kojima je bio i Nemanja Đerić Đekson.

Foto: e-stock, ST/D. KADIĆ

Anabela hvalila Gastoza pred Markom

Anabeli Atijas, koja od ulaska u "Zadrugu 3" radi sve kako bi poljuljala odnos ćerke i di-džeja iz Brusa, na kraju je izgleda i pošlo za rukom da kruniše kraj njihove veze. Pevačica je pohvalila Nenada Marinkovića da je uvek bio tu za Lunu, te da se nikada prema njoj, kao majci, nije ophodio loše.

- Gastoz je, za razliku od dotičnog (Marka Miljkovića), uvek bio tu za Lunu. Kada su joj svi okrenuli leđa, on je zvao: "Ajmo da jedemo, ajmo da pijemo", izvlačio je iz kuće kada nije htela nigde da izađe. Njih dvoje imaju tu žicu i uvek jedan drugome poprave raspoloženje. On nikada mene kao Luninu majku nije uvredio, čak i kada jeste pogrešio, a imali smo tu neku situaciju, on se meni lepo izvinio. Ja nikada nisam imala ružno mišljenje o njemu.

Foto: youtube.com/Zadruga Official/ printscreen

Marko raskinuo s Lunom zbog Gastoza

Marko Miljković rešio je da stavi tačku na odnos sa Lunom pošto je uhvatio da je išla iz laži u laž kada je njen odnos odnosno poslednji susret pred "Zadrugu 3" sa Nenadom Marinkovićem bio u pitanju. Kap koja je prelila čašu bilo je izlaganje Đoganijeve za crnim stolom o Gastozu, kada se setila svih trenutaka koje je prošla s njim. Ovo je povredilo Markovu sujetu i usledio je momentalni raskid.

- Luna je upravo opisala svog idealnog partnera. Oni se međusobno lažu, ona njega, pa on nju, on je nju izdao, a nju to očigledno loži. Seća se, tako je isto bilo i kada smo se mi smuvali 14. januara, mi smo pre toga, tačnije 7. januara, imali žestoku svađu, gde je ona mene polivala vodom, pa smo se posle toga smuvali. Nema šta, ovde ja definitivno stavljam tačku na naš odnos. Evo joj Gastoza i želim im svu sreću zajedno - rekao je Marko nakon čega je Luna doživela nervni slom.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Gagi pomogao Marku da ostavi Lunu

Gagi Đogani bio je licemeran kada je u pitanju njegov odnos prema Marku. On ga je prvo savetovao da je ostavi jer on prvi ne bi prešao preko laži, a potom izjavio da je hteo da zaštiti svoje dete, pa osudio Marka što je na taj način raskinuo vezu od godinu i tri meseca.

- Ja preuzimam svoje dete jer nije dobro. Smatram da je Marko trebalo da je zagrli te večeri, trebalo je drugačije da postupi. Luna je svakim danom bivala sve lošija. On je trebalo da joj priđe. Ne možete da raskinete sa osobom sa kojom ste bili godinu i tri meseca, ja to tako ne bih uradio. Nisam takav.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Brka

03.05.2020 08:27

Gastozz je istakao da Đoganijeva nije umela da se snađe!!!!!?????? Nije umela da se snadje kako da dobro laže a da je ne otkriju.

Odgovori 15 2
Uroš

03.05.2020 09:09

Anabela je pohvalila Nenada Marinkovića Gastoza da je uvek bio tu za Lunu, te da se nikada prema njoj, kao majci, nije ophodio loše. Da je uvek tešio Lunu. DA, ALI U KREVETU JE TEŠIO.

Odgovori 17 4