POCEPALA MU PASOŠ DA NE MOŽE DA SE VRATI U BOSNU! Zola podneo krivičnu prijavu protiv Miljane Kulić: POTEZALA JE NOŽ NA MENE I PRETILA DA ĆE ME ZAKLATI!

Autor: Alo

Zadruga

02.05.2020

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola do skoro su bili u idealnoj vezi, a onda su raskinuli zbog navodnog vraćanja narkoticima i alkoholu.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Zola i Miljana

Zola je rešio da okonča vezu sa Kulićevom i poručio da neće više da trpi njene histerične napade, nakon čega mu je ona uputila jezive pretnje ubistvom. Lazar je rešio da pravdu potraži na sudu i Miljanu prijavi policiji zbog svega što mu je uradila.

- Ja sam se danas posvađao sa Miljanom jer ona nije bila pri sebi, histerisala je i pretila mi je smrću. Pretila mi je da će njena porodica da mi naudi, i da neću živ izaći iz Niša. Potezala je nož na mene. Nakon toga mi je pretila da će me u toku noći zaklati, ako odem za Bosnu. Ja sam iz tog razloga hteo da se vratim kod mojih kući u Bosnu, zvao sam i svoju majku da joj to kažem. Miljana stalno ima neke histerije i preti mi. Moja majka je meni rekla da treba samo nekako da dođem do granice sa Bosnom i da ću sa pasošem da pređem preko granice, i da nije problem da mi majka sutra ujutru pošalje novac, a da ću onda da idem u karantin zbog ovog stanja oko virusa. Kada je Miljana saznala da je moja majka meni odobrila dolazak u moj grad Derventu, u Bosni i kada je saznala da nije nikakav problem da mi Bosa pošalje novac za put, tek onda je krenula još više nasilnički da se ponaša prema meni - istakao je Čolić, pa nastavio:

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Lazar Čolić Zola

- Gušila me je, hvatala za međunožje, lupala me je pesnicama po glavi i u svom tom nasilničkom ponašanju neću živ da izađem iz Niša. Pokušavajući da je smirim, objašnjavao sam joj da nam ovakav način života nikako ne ide u prilog, zatim sam joj govorio da podhitno treba da odem u Bosnu ujutru. Odmah nakon toga je uzela moj lični dokument, koji je jedan jedini koji imam kod sebe, moj pasoš i pocepala ga je. Nakon što mi je pocepala pasoš, rekla mi je kako tek sada ne mogu da se vratim za Bosnu, a dokaze o iscepanom pasošu će da ukloni. Posle toga sam stigao da obučem jedan duks i izašao sam ispred zgrade, razmišljajući kako da dođem do nekog telefona kako bih pozvao policiju. U međuvremenu, ona je izašla za mnom i ponovo krenula fizički da nasrće na mene, udarajući me po glavi, grebajući i govoreći kako ne želi da me ostavi i želi da se vratim u stan da još jednom popričamo. U svađi sa Miljanom izgrebala me po prsima, pocepala mi je majicu, udarala me je više puta u glavu. Nemam nikakva dokumenta, nemam pare, nemam ništa, imam samo cigarete koje sam nosio u džepu.

- Ja ću zbog nemogućnosti da budem smešten bilo gde, samovoljno da budem do 5 sati ujutru kada ističe policijski času policijskoj stanici u Nišu. Ujutru ću kada mi moji pošalju novac da se snađem i odem za Beograd u ambasadu da mi daju putni list da mogu da se vratim u svoju zemlju. Kontakt telefon nemam, ne znam gde mi se nalazi - ispisao je Čolić u krivičnoj prijavi koju je podneo protiv Milljane Kulić.

RepublikaFoto: instagram.com/miljanicakulic
Miljana i Zola

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Branko

03.05.2020 08:32

Miljana je definitivno luda. Koja bi se druga osoba tako ponašala?