OTKRIVENO! Luna obećala Gastozu da će šutnuti Marka, isplivali svi detalji tajnog viđanja!

Autor: Alo.rs

Zadruga

04.05.2020

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani danima u „Zadruzi 3“ pokušava na sve načine da ubedi Marka Miljkovića da ne oseća ništa prema bivšem dečku Nenadu Marinkoviću Gastozu, ali istina je potpuno drugačija!

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ/youtube.com/printscreen
Luna i Gastoz

Naime, kako jedan portal ekskluzivno saznaje, Đoganijeva je nekoliko dana pred ulazak u treću sezonu rijalitija „Zadruga“ molila bivšeg dečka da joj pruži još jednu šansu.

Kako tvrdi naš izvor, ne samo da je Marinkoviću obećala da će ponovo biti sa njim već mu je priznala da nikada nije volela Miljkovića.

- Lunin i Markov odnos bio je narušen još otkako su napustili „Zadrugu 2“. Brzo je i sama shvatila da je u nesrećnoj vezi i da je, kada se sve sabere, jedino sa Gastozom osetila pravu zaljubljenost i strast. Svaki put kada je raskinula ili se posvađala sa Markom, viđala se sa Gastozom, a nekoliko nedelja pred „Zadrugu 3“, pojavila se na vratima njegovog stana i u suzama mu objasnila da ga beskrajno voli i da želi vezu sa njim čim izađe iz rijalitija - priča izvor i objašnjava da je i sam Gastoz bio šokiran kako Luninim iznenadnim dolaskom, tako i priznanjem da je veza sa Markom lažna.

- Rekla mu je da je veza sa Markom samo rijaliti farsa koja joj donosi popularnost, zaradu i fanove. Priznala mu je da voli samo njega i da će mu to dokazati čim izađe iz rijalitija. Zamolila ga je da razmisli o svemu jer želi da budu ponovo zajedno - ispričao je naš izvor i dodao da je Gastoz tada Lunu zamolio da ode kući i preispita svoje odluke.

- Iako se Luna Gastozu i dalje izuzetno dopada, on jednostavno ne želi probleme i pritisak. Rekao joj je da će razgovarati kada ona izađe, ali i objasnio da je gleda kao drugaricu i da je za nju pametnije da odustane od ideje o ozbiljnoj vezi s njim - rekao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Stanko

04.05.2020 07:24

Luna pričala da nikada nije volela Marka. Tako se i ponašala. Nikada se nisu ljubili usta na usta. A u krevetu su glumatali intimnost.