PROBLEMATIČAN! Drug poznatog zadrugara šokirao priznanjem: Janjuš bio na odvikavanju od kocke, prekinuo lečenje zbog "Zadruge"!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnik "Zadruge 3" Marko Janjušević Janjuš prekinuo je lečenje od kocke da bi ponovo ušao u rijaliti i da bi vratio sve kockarske dugove koje je napravio.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Marko Janjušević

Iako se bivši košarkaš jada da je na imanje u Šimanovcima ušao kako bi zaradio novac za lep život ćerke Krune, realnost je dosta drugačija.

Naime, on je poznat kao strastveni kockar, neko ko celoga života ide na aparate po raznim kockarnicama i upada u dugove koji su opasni. Za naš list progovorio je Janjušev drug, koji je želeo da ostane anoniman, i otkrio do sada nepoznate detalje.

- Janjuš bi boga prodao zbog kocke. On nema osećaj kada sedne za aparat. To je njegova najveća mana koju ima. Vidite i sami da se zalepio čak i za imaginarne slot-mašine i poker aparate u rijalitiju. Svi znaju da je prkockao rodnu kuću u Prijepolju. Žena Ena ga tada umalo nije ostavila i otišla sa ćerkicom Krunom. Bili su na ivici da se raziđu, on je tražio i njenu imovinu da proda. To je bio okidač da Marko krene da se leči - kaže izvor Srpskog telegrafa dobro upućen u probleme poznatog zadrugara. Žena je pristala da se pomire i nastave život ukoliko istraje u lečenju.

 Marko je prokockao rodnu kuću u Prijepolju i pokušao da rasproda ženinu imovinu, ali ga je sprečila

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Problemi sa kockom

- Lečenje je bila jedina opcija za njega. Kada je ostao bez dinara, počeo je da uzima novac od zelenaša, a kada je svota koju je pozajmio postala pozamašna, dao je porodičnu kuću u zalog. Naravno, sve pare je prokockao, a nije imao od čega da vrati zelenašima novac. Iako je na sav glas kukao da se nikada ne bi vratio u "Zadrugu" jer su tamo sve ludaci, prekinuo je čak i lečenje, a ženu je ubedio da je to jedini način da zaradi novac za dugove koje ima, ali joj je obećao da će nastaviti lečenje čim uzađe iz rijalitija - kaže izvor i dodaje da ne veruje da će se Marko smiriti jer ga dobro poznaje:

- Neće se on smiriti ni posle ovoga. Ostaće u Beogradu kad se sve ovo završi i ima da spiska sve zarađeno. Ena mu to neće oprostiti ni pod razno. Već nam je svima jasno da je presudio svom braku zbog kocke. Još ovo sa ovom starletom Majom Marinković što se bruka i blamira, to mu Ena nikada neće oprostiti.

Foto: e-stock/KOBRA, instagram.com/zzilhaaa

Dragana: Zilha, ili me kamenuj ili dođi da pijemo kafu!

Dragana Mitar poručila je ženi Eda Fetića Zilhi Karišik da dolazi u Novi Pazar čim se završi "Zadruga". Ona ju je javno pozvala da dođe da piju kafu ili da dođe da je kamenuje.

- Ja idem u Novi Pazar odmah da popijem kafu, pa koga zanima, neka dođe, da li da me kamenuje ili da popije kafu sa mnom. Moraću da obiđem taj grad. Ja sam rekla kada smo to pričali da on nije trebalo tu temu da iznosi ovde. To da li ću i šta ću, to je između mene i njega - rekla je Mitrovljeva.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Luna baca magije na Marka!

Marko Miljković je dobio pitanje od voditelja Milana Miloševića kakve su vradžbine on i Brendon našli tamo gde oni stalno sede i prave puš-pauze. Lunin bivši dečko je priznao da se i sam iznenadio kada je video čudne predmete. Kako nije sujeveran, nije se mnogo uplašio.

- Našli smo neki češalj tamo gde se ja ljuljam, Brendon je skočio da neko baca magije, da misli da je Luna, ja sam bacio češalj - priznao je Marko.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Brendon: Matora je proganjala Ružicu Veljković

Branislav Radonić Brendon otkrio da je Jovana Matora proganjala devojke jer je želela s njima da bude.

Naime, zadrugarka je njega optužila da je homoseksualac koji stalno gleda druge muškarce, zbog čega je on poludeo i izneo istinu o njoj.

- Ti si zdepasta nakaza. Misliš da su svi gej ako si ti lezbača. Ti si gadna lezbača. Mali kromanjonac. Proganjala si devojke, proganjala si Ružicu Veljković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

07.05.2020 09:34

A na odvikavanju od alkohola?