MILJKOVIĆ ODLEPIO SVETI SE ZBOG GASTOZA! Marko: Je*aću Jelenu i nateraću Lunu da gleda!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luna Đogani i Marko Miljković imali su burnu vezu, ali još burniji raskid, kada se u "Zadruzi 3" otkrilo da je Đoganijeva pre rijalitija imala aferu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom.Miljković je javno ostavio Lunu za crnim stolom, ali i danima nakon raskida i uprkos tome što Luna želi pomirenje, Marka ne prolazi bes zbog toga što ga je devojka ponizila pred zadrugarima, kao i pred celim svetom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Marko Miljković i Jelena Pešić

Preksinoć je na žurki u "Zadruzi 3" Miljković popio koju čašicu više, te se zadrugaru za poker stolom poverio da planira da se osveti bivšoj ljubavi.

Naime, Marko je tokom čitave večeri igrao poker i, za razliku od Lune, koja je sedela pogurena i tužna, veselio se i nije nimalo mario za nju. On je iskoristio glasnu muziku, te je Orozoviću šapnuo:

- Ne pada mi napamet da joj pređem preko ovoga, ispala je drolja. Pošto je drolja, sada ću prema njoj tako i da se ponašam. Jelena se i ovako loži na mene, tako da ću da je smuvam brzo i da je je*em. Ima da se navatam s njom u krevetu pored Lune da gleda.

Orozović mu je na ovo šokirano rekao da priča iz besa i da tako sigurno ne misli.

- Pazi, ja te skroz kapiram. Shvatam da si ljut, povređen i to je ok, ali nemoj da radiš nešto iz inata. Sada priča bes iz tebe, ne ti.

Marko: Luna je drolja i od sada ću se tako i ponašati prema njoj

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Luna ga varala sa Gastozom

Ipak, Miljković je ostao istrajan u tome da nanese zlo bivšoj devojci, te je rekao Nikoli da nema šanse da promeni mišljenje.

- Ne, ne smiruj me. Naravno da tako mislim. Napravila me je debilom i slepcem. Sada će da vidi kakav je Marko kad je ne voli. Zažaliće zbog ovoga što je uradila. Ima da ispašta. Ponižavaću je na svakom koraku - bio je jasan Miljković.

Nakon žurke Marko je odmah krenuo da realizuje svoj plan, pa je tako odmah seo ispred Bele kuće čim je ugledao Jelenu Pešić i Zoricu Marković kako pričaju. Jelena je to jedva dočekala, a Zorica mu je otkrila da ga je Jelena tražila u šoljici kafe.

 Jelena: Marko, da li ti sebe vidiš pored mene, šoljica kafe kaže tako

- Marko, ona vidi tebe u toj šolji, da li ti vidiš sebe pored mene - pitala je zavodljivo Jelena Miljkovića, a Zorica se umešala.

- Što si bezobrazna? Ja nisam to rekla. Mare, nisam te spomenula, kunem ti se - navela je Zorica zabezeknuto.

- Daj da zabodem želju, Marko - vikala je Pešićeva dok se Marko smeškao.

Foto: youtube.com/printscreen

Marko i Jelena završili u kupatilu, Luna stražarila ispred vrata!

Marko Miljković je večeras posle žurke završio u kupatilu sa Jelenom Pešić, te su pušili cigaretu, dok je za to vreme Luna Đogani čekala ispred vrata. Ona je navodno baš u tom trenutku došla ispred kupatila, te je sa Matejom Metijevićem raspravljala o tome da li su Tara Simov i Marko flertovali tokom žurke.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zorica: Marko, zakucaj sada sina!

Marko Miljković i Zorica Marković su pričali o potomstvu, pa mu je pevačica rekla da mu je vreme za potomstvo.

- Zakucaj ti sinčinu, i to je to. Daće bog. Loza Miljkovića mora da se nastavi - rekla je Zorica Marković.

- Mora da se nastavi. Mada, ima vremena... U stvari, nema vremena, neću tako da razmišljam, nema vremena - ispravio se Miljković.

Foto: youtube.com/printscreen

Anabela: Luna bi bila srećna da me sahrani!

Anabela i Gagi su se jadali jedno drugom zbog Luninog ponašanja, pa je tako Atijasova izgovorila strašne reči.

Anabela: Ništa, niti mi kaže: "Ćao mama", niti me zagrli, ništa, toliko me ignoriše.

Gagi: Ne pitaj je ništa, neko vreme je pusti tako. Isto tako i sa mnom, potpuno nas ignoriše.

Anabela: Posle tri godine ona je tako sebična. Šta sam ja sve prošla, ti nisi ni svestan. Ja nemam pravo da se borim za sebe, pa ne može, borim se za Blankicu i Ninu. Treba da crknem, da me sahrani, tad bi bila srećna, e, pa ne može.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading