(FOTO) ŠOK! Ubijen bivši dečko Ane Korać!

Autor: Informer

Zadruga

10.05.2020

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato je da starleta Ana Korać živi život "na visokoj nozi", a da se mnogi pitaju otkud njoj toliko novca, budući da samo učestvuje u rijaliti programima i snima spotove. Za Anu kruže priče da ima sponzore i da se bavi elitnom prostitucijom, što je ona više puta demantovala.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Ana

Ana Korać godinama je patila za svojim prvim momkom. Kako su rekli bliski izvori Koraćeve iz Ivanjice, ova zadrugarka je tokom svog srednjoškolskog doba bila u ljubavnoj vezi sa sugrađaninom Borislavom Mihailovićem.

Pre ulaska u Zadrugu, ona je krila svoju privatnost koliko je moglo,a sve je iznenadilo to da je njen bivši dečko ubijen. Reč je o Đorđu Zafiroviću zvanom Zafir (37), koji je 2018. godine ubijen, bivši je zet kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca ali i bivši dečko Ane Korać koja se tada nalazila u rijalitiju "Zadruga 2".

Foto: Privatna arhiva
Đorđe Zafirović Zafir

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading